Hocam, bir önceki sürümden 2 Wipe ( Cache ve Dalvik Art Cache) ardından romu yükleyerek yeni süreme geçebilirsiniz. Çağrı kaydı bulunmamaktadır.Gucellleme işlemi nasıl oluyor ve de çağrı kaydı varmı bu romda
Hocam mount kısmından MTP yi aktif etmeniz gerekiyor. Birde Orange Fox son sürüm kullanmanızı tavsiye ederim.UnlnViTeD hocam, bu romu atmaya çalışıyorum ama her nedense tuhaf bir hata ile karşılaşıyorum. Telefon açıkken bilgisayar telefonu görüyor ama TWRP modunda telefonu hiçbir şekilde görmüyor. Dolayısıyla ROM dosyalarını da telefona atamıyorum. Bu sorunu nasıl aşabiliriz? ilk defa karşılaşıyorum böyle bir durumla
MTP aktif ama yine de görmüyor. Orange FOX deneyeyim bir de.Hocam mount kısmından MTP yi aktif etmeniz gerekiyor. Birde Orange Fox son sürüm kullanmanızı tavsiye ederim.
Hocam aşağıdaki sürümü yüklemeniz gerekli, diğerleri tam olarak Android 11 için destek vermiyor, bilginiz olsun.MTP aktif ama yine de görmüyor. Orange FOX deneyeyim bir de.
Yükledim ama maalesef aynı. Çok can sıkmaya başladı bu durum.Hocam aşağıdaki sürümü yüklemeniz gerekli, diğerleri tam olarak Android 11 için destek vermiyor, bilginiz olsun.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam ne yapıyorsunuzda görmüyor. Format Data yaptıktan sonra Reboot Recovery yapıyor musunuz?Yükledim ama maalesef aynı. Çok can sıkmaya başladı bu durum.
Tüm işlemlerimi doğru yapıyorum onda sorun yok. TWRP ekranında iken USB kablosunu bağladığımda bilgisayardan bağlanıldığına dair ses geliyor ancak telefon görünmüyor. TWRP de herhangi bir işlem yapsam da yapmasam da aynı. Sanal bilgisayar kurdum, test etmek için, şuan TWRP modunda iken telefonu görüyor. Çok saçma İşimi sanal bilgisayar ile halledeceğim sanırımHocam ne yapıyorsunuzda görmüyor. Format Data yaptıktan sonra Reboot Recovery yapıyor musunuz?
Tüm işlemlerimi doğru yapıyorum onda sorun yok. TWRP ekranında iken USB kablosunu bağladığımda bilgisayardan bağlanıldığına dair ses geliyor ancak telefon görünmüyor. TWRP de herhangi bir işlem yapsam da yapmasam da aynı. Sanal bilgisayar kurdum, test etmek için, şuan TWRP modunda iken telefonu görüyor. Çok saçma İşimi sanal bilgisayar ile halledeceğim sanırım