Rom Mi 9T Pro / K20 Pro EEA Avrpua Kararlı MIUI11 V11.0.5.0.QFKEUXM İndirme Bağlantıları

• Konbuyu başlatan archesm
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 133
  • Görüntüleme 16K

mahir0147

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note8
Konular
0
Dikkatlice okuyun lütfen hocam.
Her türlü romda (custom veya global romlar da) "Sadece Fabrika ayarlarına döndüğünüzde İmeiniz uçar."
-Fastboot rom kurarsanız, imeiniz uçmaz. Twrp ve magisk silinir. Twrp silineceği için, Mıuı telefon ve kişiler uygulamasının kurulumunu gerçekleştiremezsiniz.
-Recovery rom kurarsanız imeiniz uçmaz. Twrp ve magisk silinmez. Twrp kalıcı olduğu için konudaki uygulamayı yaparsanız mıuı telefon ve kişiler uygulamasını kurabilirsiniz.

Tavsiyem Twrp ve magisk ile eu beta veya mıuı mix special edition rom kurmanız.
Bu romlar da mıuı telefon/kişiler ve mesajlar uygulaması mevcuttur. Ek bir işlem yapmanıza gerek yok.

ustad tlf cuya götürdüm ime repair yaptı 2 gün kullandım servis yok tlf da cıktı arama yapamdım şebeke yoktu ıme duruyordu sim kartı cıkarıp taktımda gelıyor şebeke tekrar yanısına gittim yine yaptı 2 saat sonra aynı hatayı verdi bi daha gittim bi dedi yazılım, bi dedi virus yemiş 3.4 saat bekledım yaptım dedi yaptıgını sanmıyorum 2.3 defa kapatıp actı şebeke geldi bi daha sorun olmaz acaba bu sorun neyden kaynaklanıyor

Son düzenleme:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
ustad tlf cuya götürdüm ime repair yaptı 2 gün kullandım servis yok tlf da cıktı arama yapamdım şebeke yoktu ıme duruyordu sim kartı cıkarıp taktımda gelıyor şebeke tekrar yanısına gittim yine yaptı 2 saat sonra aynı hatayı verdi bi daha gittim bi dedi yazılım, bi dedi virus yemiş 3.4 saat bekledım yaptım dedi yaptıgını sanmıyorum 2.3 defa kapatıp actı şebeke geldi bi daha sorun olmaz acaba bu sorun neyden kaynaklanıyor

Yanlış işlem yapıldığından dolayı bu gibi sorunlar çok ortaya çıkıyor.
Bakınız.

Blackelectro

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yavuz Orhan
Cihazım
Xiami mi9t pro
Meslek
Bilgisayar Bileşen
Konular
6
archesm hocam siz hangi romu kullanıyorsunuz? :)

mahir0147

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MUSTAFA
Cihazım
note8
Konular
0
Yanlış işlem yapıldığından dolayı bu gibi sorunlar çok ortaya çıkıyor.
Bakınız.
ustad cvb ın icin tşkler okudum servıs yok 3.4 başka hat taktım şebeke acık sanırım hat eski ve yıpranmış oldugu icin belki sorun verıyor

Son düzenleme:

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
ustad cvb ın icin tşkler okudum servıs yok 3.4 başka hat taktım şebeke acık sanırım hat eski ve yıpranmış oldugu icin belki sorun verıyor

Rica ederiz,
Doğrudur etken olabilir.

nuui

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nurullah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Pek stabil değil, chrome güncellenmiyor, wifi üzerinden play store indirme bekleniyor da kalıyor, bölge çinden başka yapılamıyor, kendi browseri çalışmıyor ama reklamlar geliyor . Tebrikler Xiaomi.

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
Pek stabil değil, chrome güncellenmiyor, wifi üzerinden play store indirme bekleniyor da kalıyor, bölge çinden başka yapılamıyor, kendi browseri çalışmıyor ama reklamlar geliyor . Tebrikler Xiaomi.
Eea stabilde bahsettiğiniz sorunların hiçbiri yok farkli bir romdan mı bahsediyorsunuz?

Üst Alt