Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RomMi 9T Pro / K20 Pro EEA Avrpua Kararlı MIUI11 V11.0.5.0.QFKEUXM İndirme Bağlantıları
İki çeşit global var. Biri Avrupa için üretilen yazılım olan eea global ; biri de diğer bölgeler için çıkartılan global. Yüklediğiniz versiyon Avrupa global. Eu romla karıştırmayın eea global romu. Eu rom custom rom, eea ise global avrupa stock romdur.
İki çeşit global var. Biri Avrupa için üretilen yazılım olan eea global ; biri de diğer bölgeler için çıkartılan global. Yüklediğiniz versiyon Avrupa global. Eu romla karıştırmayın eea global romu. Eu rom custom rom, eea ise global avrupa stock romdur.
Görüşme Kaydı için Eğer Stock Rom istiyorsanız 2 Seçeneğiniz var;
1- Hindistan Global ( INXM ile biter > Arama, Kişiler ve SMS uygulamaları Xiaomi Uygulamaları ile gelir, Arama Kaydı Aktiftir, NFC Donanımsal olarak desteklenmez yani çalışmaz )
2- Çin ( CNXM ile biter > Türkçe Yoktur, İngilizce dahil 6 dil bulunur > Arama, Kişiler ve SMS uygulamaları Xiaomi Uygulamaları ile gelir, Arama Kaydı Aktiftir )
Mi 9T Pro ve K20 Pro için Stok Rom Listesi
1- EEA Avrupa Global ( EUXM ile biter > Arama, Kişiler ve SMS uygulamaları Google Uygulamaları ile gelir )
2 - Global ( MIXM ile biter > Arama, Kişiler ve SMS uygulamaları Google Uygulamaları ile gelir )
3 - Rusya Global ( RUXM ile biter > Arama, Kişiler ve SMS uygulamaları Google Uygulamaları ile gelir )
4 - Hindistan Global ( INXM ile biter > Arama, Kişiler ve SMS uygulamaları Xiaomi Uygulamaları ile gelir, Arama Kaydı Aktiftir, NFC Donanımsal olarak desteklenmez yani çalışmaz )
5- Çin ( CNXM ile biter > Türkçe Yoktur, İngilizce dahil 6 dil bulunur > Arama, Kişiler ve SMS uygulamaları Xiaomi Uygulamaları ile gelir, Arama Kaydı Aktiftir )
ustad ellerine saglık sık sık tlf değiştiriyorum en son mi9t vardı ama kısmı güzeldi mi9t pro aldım fabrıka ayarlarına döndüm ime uctu en son tlf cu yaptı ama bayagı ugraştı
bl kilit acık
global sürüm yüklü MIUI 11 V11.0.3.0.QFKMIXM
ama arama kısmı hoş değil pc den fasdbot ile bu sürümü yüklesem arama kısmı değişirmi ime ucarmı magisk yüklü twrp te yüklü
bu sürüm de bu arama kaydı varmı yorumları okudum yada ne yapmam lazım daha önce 1 sefer denedım pc den
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ustad ellerine saglık sık sık tlf değiştiriyorum en son mi9t vardı ama kısmı güzeldi mi9t pro aldım fabrıka ayarlarına döndüm ime uctu en son tlf cu yaptı ama bayagı ugraştı
bl kilit acık
global sürüm yüklü MIUI 11 V11.0.3.0.QFKMIXM
ama arama kısmı hoş değil pc den fasdbot ile bu sürümü yüklesem arama kısmı değişirmi ime ucarmı magisk yüklü twrp te yüklü
bu sürüm de bu arama kaydı varmı yorumları okudum yada ne yapmam lazım daha önce 1 sefer denedım pc den
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bu romu Mi flashtool ile fastboot indirme bağlantısı üzerinden kurarsanız İmeiniz uçmaz. Twrp ve magisk silinir.
Recovery indirme bağlantısı üzerinden de kurulum yaparsanız imeiniz uçmaz.
EEA Avrupa Romunda Telefon/Kişiler ve Mesajlar uygulaması Google'a ait dir. Yani arama kayıt yoktur.
Recovery romu kurarak Twrp ile aşağıdaki uygulama yöntemini kullanarak Mıuı Telefon/kişiler ve meaajlae uygulamasını kurabilirsiniz.
Gerekli işlemler/uygulamalar 1- Bootloader kilidiniz açık olmalı 2- Magisk (Cihazınızın rootlu olması gerek bu konudan detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz, Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro - Magisk ile Root) 3- MixPlorer veya root'a sahip herhangi bir dosya yöneticisi 4- Link2SD patch.zip Öncelikle...
hocam cevabın icin tşkler baktım ama kafam almadı Twrp ve magisk silinir demişsin silinirse sıkıntı olurmu MIUI 11 V11.0.3.0.QFKMIXM bu romda fabrıka ayarlarına döndüm ime uctu ,; sizin eklediğiniz rom da fabrıkaları nda ime ucmuyor diyorlar
bu aralar tlf cularda kapalı
pc dışında rom atmam zor
en stabil rom hangisi
ilgine tşkler
hocam cevabın icin tşkler baktım ama kafam almadı Twrp ve magisk silinir demişsin silinirse sıkıntı olurmu MIUI 11 V11.0.3.0.QFKMIXM bu romda fabrıka ayarlarına döndüm ime uctu ,; sizin eklediğiniz rom da fabrıkaları nda ime ucmuyor diyorlar
bu aralar tlf cularda kapalı
pc dışında rom atmam zor
en stabil rom hangisi
ilgine tşkler
Dikkatlice okuyun lütfen hocam.
Her türlü romda (custom veya global romlar da) "Sadece Fabrika ayarlarına döndüğünüzde İmeiniz uçar."
-Fastboot rom kurarsanız, imeiniz uçmaz. Twrp ve magisk silinir. Twrp silineceği için, Mıuı telefon ve kişiler uygulamasının kurulumunu gerçekleştiremezsiniz.
-Recovery rom kurarsanız imeiniz uçmaz. Twrp ve magisk silinmez. Twrp kalıcı olduğu için konudaki uygulamayı yaparsanız mıuı telefon ve kişiler uygulamasını kurabilirsiniz.
Tavsiyem Twrp ve magisk ile eu beta veya mıuı mix special edition rom kurmanız.
Bu romlar da mıuı telefon/kişiler ve mesajlar uygulaması mevcuttur. Ek bir işlem yapmanıza gerek yok.
cvb icin tşkler hocam daha önce twrp ile denedım note 8 sistem hepsi gitti fastbod pc ile yukledim sistem geri geldi im e de ucmamıştı ile magis gitti zor kurtarmıştım o yuzden en iyisi benim yükleyebilecegim pc den; ama aynı rom yüklemiştim twrp ten kafam karışıyor arama uygulamalarını yuklesem yinede kafam karışır ya biri yardımcı olacak yada tlf cular acıldıgı zaman atabilen varsa yaptırım yada öyle kullanmaya devam edıp satarım