- Adım
- mehmet
- Cihazım
- iphon15 pro max
- Meslek
- sağlık
- Konular
- 30
a11 fir3-Now tap Wipe.
4-Now tap Format Data and continue with the formatting process. This will remove encryption and delete all files stored in the internal storage.
5-Sideload the PixelExperience .zip package:
On the device, select “Advanced”, “ADB Sideload”, then swipe to begin sideload.
On the host machine, sideload the package using: adb sideload filename.zip.
check
6-Once you have installed everything successfully, run ‘adb reboot’.
Kurulum adımları bu şekilde. Telegram grubunda detaylı açıklama bulamadım hocam,bu siteye yönlendiriliyor. Bazı versiyonlar için magisk yüklemeyin uyarısı yapılmış,yüklemek istediğiniz build için böyle bir durum olup olmadığını öğreninceye kadar magisk flashlamayin bence.Bu arada son sürüm stabil recovery öneriliyor.
a11 FirmWare ve romu kuruyorum tekrar oangeFOX ana sayfaya atıyor3-Now tap Wipe.
4-Now tap Format Data and continue with the formatting process. This will remove encryption and delete all files stored in the internal storage.
5-Sideload the PixelExperience .zip package:
On the device, select “Advanced”, “ADB Sideload”, then swipe to begin sideload.
On the host machine, sideload the package using: adb sideload filename.zip.
check
6-Once you have installed everything successfully, run ‘adb reboot’.
Kurulum adımları bu şekilde. Telegram grubunda detaylı açıklama bulamadım hocam,bu siteye yönlendiriliyor. Bazı versiyonlar için magisk yüklemeyin uyarısı yapılmış,yüklemek istediğiniz build için böyle bir durum olup olmadığını öğreninceye kadar magisk flashlamayin bence.Bu arada son sürüm stabil recovery öneriliyor.