Yardım Mİ 9T Pro Global Şebeke Sorunu

Hanamici

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUNUS
Cihazım
Redmi note 7
Konular
6
Merhaba, arkadaşıma yeni bi telefon aldık telefon duruduk yere şebeke sorunu yapmaya başladı ikidebir 4gb si kesilip duruyor ne yapsak düzeltemiyoruz acaba varmıdır bunun bir çözümü şuan güncel MIUI 11 Kullanılmaktadır.

Sürekli resimdeki hale düşüyor

Ekli dosyalar

• 8244a1e9-d18e-4c50-92b9-63ff105b8594.jpg
    8244a1e9-d18e-4c50-92b9-63ff105b8594.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 427

murattiy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
s7 edge
Konular
1
Orjinal qcn de imei de orjinaldir.tabiki orjinal yedegi uzerinden imei repair yaparak atmalisin

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
imei işlemini yapan yere tekrar gittim ilk aldığım qcn ile yeniden işlem yapmaya çalıştılar ama olmadı kendini resetlemeye başladı. k20 pro nun qcn siyle yaptılar tekrar. bu seferde band 20 yok. malesef sorun devam ediyor. bu durum genelde vodafone da mı var turkcell e geçsek aynı sorunu yaşar mıyız? genelde band 3 bağlı olarak gösteriyor şu an

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
imei işlemini yapan yere tekrar gittim ilk aldığım qcn ile yeniden işlem yapmaya çalıştılar ama olmadı kendini resetlemeye başladı. k20 pro nun qcn siyle yaptılar tekrar. bu seferde band 20 yok. malesef sorun devam ediyor. bu durum genelde vodafone da mı var turkcell e geçsek aynı sorunu yaşar mıyız? genelde band 3 bağlı olarak gösteriyor şu an
Kullandığınız hat nedir

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
Biraz sıkıntı olur. Vodafone afyonda zaten sıkıntı. Başkada bir şey olmaz hocam.
Bursa'dayım çok problem olmuyor ama az çeken yerlerde bazen 4,5g göstersede arayanın ulaşamadığı oluyor. hangi band üzerinden bağlanırsa bağlansın sonuçta aktif ve çekiyor diye görünen bir cihaz nasıl kapalıya düşer ilginç.

Oyla:

murattiy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
s7 edge
Konular
1
İsten azicik anlayan birini bul, sorunun duzelir

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
İsten azicik anlayan birini bul, sorunun duzelir
valla bu gittiğim arkadaş yazılımcı işinde de iyi ama dediğim gibi orjinal qcn ile işlem yaptığında da telefon bootlop a düşüyor dedi aldığın yedek hatalı olabilir dedi en son yetkili servis qcn si ile işlem yapıp verdi o da k20 pro ya ait olduğundan sorun düzelmedi

Oyla:

murattiy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
s7 edge
Konular
1
valla bu gittiğim arkadaş yazılımcı işinde de iyi ama dediğim gibi orjinal qcn ile işlem yaptığında da telefon bootlop a düşüyor dedi aldığın yedek hatalı olabilir dedi en son yetkili servis qcn si ile işlem yapıp verdi o da k20 pro ya ait olduğundan sorun düzelmedi
Bootloop a dusuyorsa telefondaki modem alanlarini silip yeniden imei repair yapilmis orjinal gcn'i yuklesin. Tabi bunu çin romda yapmasin. Mi 9t pro stabil romda denesin

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
Bootloop a dusuyorsa telefondaki modem alanlarini silip yeniden imei repair yapilmis orjinal gcn'i yuklesin. Tabi bunu çin romda yapmasin. Mi 9t pro stabil romda denesin
başka bir arkadaşla görüştüm akşam uzaktan bağlantıyla orjinal qcn kullanarak işlem yapacak sonuçları bildiririm tekrar.

Oyla:
Üst Alt