Rom Mi 9T Pro BLİSS v12.12 Aosp Rom (VİDEO)

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 413
  • Görüntüleme 34K

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
(◔‿◔) Eyvallah Hocam, keyifli kullanımlar.
Hocam birde bu slim son uygulamar nasıl aktif edebilirim baya kurcaladım ama bulamadım maalesef :)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asteriks

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi Mi9T Pro
Konular
1
UnlnViTeD hocam çağrı bildirimlerinde sıkıntı çekiyorum uygulama ayarlarını sıfırladım ama çözüm olmadı arayanı bazen gösteriyor bazen göstermiyor varmı dokunmamız gereken bir yer.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam birde bu slim son uygulamar nasıl aktif edebilirim baya kurcaladım ama bulamadım maalesef :)

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam kullanabilmek için tam ekran hareketlerini kapatmanız gerekli. Klasik 3 butonlu dolaşımda aktif oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

UnlnViTeD hocam çağrı bildirimlerinde sıkıntı çekiyorum uygulama ayarlarını sıfırladım ama çözüm olmadı arayanı bazen gösteriyor bazen göstermiyor varmı dokunmamız gereken bir yer.
Hocam eski sürümlerde çağrı esnasında bip sesi gelip bildirimler gecikmeli olarak geldiği oluyordu.
Son sürümde rastlamadım, şuan farklı romdayım diye ayarları görüp kurcalıyamıyorum.

Telefon Uygulaması ayarında pil optimizasyonu varsa kapatalım ve uygulamanın bildirim ayarlarındaki seçenekleri hiçbir kısıtlama olmadan düzenleyelim, faydası olabilir.

Son düzenleme:

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Hocam kullanabilmek için tam ekran hareketlerini kapatmanız gerekli. Klasik 3 butonlu dolaşımda aktif oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam eski sürümlerde çağrı esnasında bip sesi gelip bildirimler gecikmeli olarak geldiği oluyordu.
Son sürümde rastlamadım, şuan farklı romdayım diye ayarları görüp kurcalıyamıyorum.

Telefon Uygulaması ayarında pil optimizasyonu varsa kapatalım ve uygulamanın bildirim ayarlarındaki seçenekleri hiçbir kısıtlama olmadan düzenleyelim, faydası olabilir.
Yahu hem o hem o olmuyor mu tam da istediğim şeydi o slim son uygulamar kısmı.

Hocam birde bunda dokunmatik bazen donuyor. Sebebini çözemedim. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum cihazı. Anlamsız bir şekilde donuyor. Başka bu sorunu yaşayan var mı acaba yada çözümü var mı. Ben launcher diye düşündüm ve nova launcher kurdum ama aynı sorunu bunda da yaşıyorum. Çok garip durum. Mesala dondu diyelim bildirim panelini çekip ayarlara giriyorum giriş yapıyor ama hiç bir şey seçmeme izin vermiyor sanki cihaz kitlenmiş gibi oluyor. Arayüz çöküyor sanki. Anlamadın gitti.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20

Hocam birde bunda dokunmatik bazen donuyor. Sebebini çözemedim. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum cihazı. Anlamsız bir şekilde donuyor. Başka bu sorunu yaşayan var mı acaba yada çözümü var mı. Ben launcher diye düşündüm ve nova launcher kurdum ama aynı sorunu bunda da yaşıyorum. Çok garip durum. Mesala dondu diyelim bildirim panelini çekip ayarlara giriyorum giriş yapıyor ama hiç bir şey seçmeme izin vermiyor sanki cihaz kirlenmiş gibi oluyor. Arayüz çöküyor sanki. Anlamadın gitti.
Yok hocam ikisi birlikte olmuyor, birinden vazgeçmek lazım.

Kernel kullanıyorsanız ondan olabilir, birde Magisk yeni sürüm ve Manager'de sorun bende yaşamıştım. Sürüm olarak Magisk 20.4 Manager olarak 7.5.1 kullanmak çözmüştü. Güncellemeleri kapadım öylece kullandım.

Çalışan uygulamaları da bir gözden geçirmeniz faydalı olabilir. AOSP klavye, güncelleyici, yazdırma hizmeti gibi uygulamaları devre dışı bırakıyorum.

Son olarak Temiz kurulum + BitGApps öneririm.

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Yok hocam ikisi birlikte olmuyor, birinden vazgeçmek lazım.

Kernel kullanıyorsanız ondan olabilir, birde Magisk yeni sürüm ve Manager'de sorun bende yaşamıştım. Sürüm olarak Magisk 20.4 Manager olarak 7.5.1 kullanmak çözmüştü. Güncellemeleri kapadım öylece kullandım.

Çalışan uygulamaları da bir gözden geçirmeniz faydalı olabilir. AOSP klavye, güncelleyici, yazdırma hizmeti gibi uygulamaları devre dışı bırakıyorum.

Son olarak Temiz kurulum + BitGApps öneririm.
Şu anda var olan kurulum tam da bu şekilde. Ama magisk yeni sürüm onu da eskisi ile değiştireyim. Birde öyle deneyelim.

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4

Hocam birde bunda dokunmatik bazen donuyor. Sebebini çözemedim. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum cihazı. Anlamsız bir şekilde donuyor. Başka bu sorunu yaşayan var mı acaba yada çözümü var mı. Ben launcher diye düşündüm ve nova launcher kurdum ama aynı sorunu bunda da yaşıyorum. Çok garip durum. Mesala dondu diyelim bildirim panelini çekip ayarlara giriyorum giriş yapıyor ama hiç bir şey seçmeme izin vermiyor sanki cihaz kitlenmiş gibi oluyor. Arayüz çöküyor sanki. Anlamadın gitti.
Bunu ben de yaşıyorum ama görmezden geliyorum. Çözersen buraya yazar mısın hocam ? Ben ekranı kilitleyip yeniden açıyorum.(bazen 2 kere) öyle düzeliyor.. magisk 20.4 e guncelledim ondan olabilir mi acaba

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Bunu ben de yaşıyorum ama görmezden geliyorum. Çözersen buraya yazar mısın hocam ? Ben ekranı kilitleyip yeniden açıyorum.(bazen 2 kere) öyle düzeliyor.. magisk 20.4 e guncelledim ondan olabilir mi acaba

Yok hocam magisk eski sürümü de denedim yine yapıyor. Siz yine iyi ekranı kapatıp açtığınızda düzeliyormuş. Bende maalesef düzelmiyor. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. romu beğendim ama bu yüzden değiştirmek zorunda kalacağım.

ayberg653

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ayberg
Cihazım
Htc d816
Konular
4
Yok hocam magisk eski sürümü de denedim yine yapıyor. Siz yine iyi ekranı kapatıp açtığınızda düzeliyormuş. Bende maalesef düzelmiyor. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. romu beğendim ama bu yüzden değiştirmek zorunda kalacağım.
Üzücü.. Belki güncelleme gelirse düzelir. Feedback yapmak lazım. 2. şarj döngüsündeyim. 10 saat 15 dk ekran sürem var ve %12 şarjım kaldı. Bitiremiyorum şarjı. Gülü seven dikenine katlanır :D

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Üzücü.. Belki güncelleme gelirse düzelir. Feedback yapmak lazım. 2. şarj döngüsündeyim. 10 saat 15 dk ekran sürem var ve %12 şarjım kaldı. Bitiremiyorum şarjı. Gülü seven dikenine katlanır :D

O süreleri nasıl alıyorsunuz arkadaş ben 5 saat aldım :(

Üst Alt