- Adım
- Serkan
- Cihazım
- MI 10T 8/128
- Meslek
- Bilgisayar Donanım
- Konular
- 5
Konu içeriğinde paylaşılan fw. idi.Kullandığınız Firmware hangi sürümdü acaba?
Konu içeriğinde paylaşılan fw. idi.Kullandığınız Firmware hangi sürümdü acaba?
Bende de o sürüm var sıkıntısız çalışıyor. Belki eski sürüm kurmuş olabilirsiniz diye sormak istemiştim.Konu içeriğinde paylaşılan fw. idi.
hocam bu romda mesaj yazarken klavye tam ekran olmuyor asagı basınca oluyor bunu düzeltemez miyizHocam BlissOS'u geçtim AOSP romlar için 5 saat ekran süresi, eğer 2 gün gibi pil dayanmıyorsa çok çok az...
Cihazda(batarya, repair vs) ya da kullanılan uygulamalarda problemler vardır. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla pek öyle yoracak oyun falan da oynamıyorsunuz.
Sizin Romda problem vardı değiştirecekseniz ShapeShiftOS'un son sürümünün OnePlus Launcher Varyantını deneyebilir misiniz?
Hocam şurada yazmıştım, buyrun.ar
hocam bu romda mesaj yazarken klavye tam ekran olmuyor asagı basınca oluyor bunu düzeltemez miyiz
Hocam şurada yazmıştım, buyrun.
Hızlı ayarlarda tam ekran veya immersive modu var. Aktif etmişsiniz, bir kaç modu var tıklayınca değişiyor. Sizin için hangisi uygunsa seçebilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam teşekkür ederim, peki Whatsapp a yazınca profil görünmüyor onu nasıl halledeceğim? Üst durum paneli tam ekran önce ki romda öyle değildi hocam şuan neye girsem tam ekran yapıyor
Hızlı ayarlarda tam ekran veya immersive modu var. Aktif etmişsiniz, bir kaç modu var tıklayınca değişiyor. Sizin için hangisi uygunsa seçebilirsiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ekran süresi naısl hocamarkadaşlar denemediğim AOSP rom kalmadı şuanda en stabil ve sorunsuz Havoc-OS-v3.9-20200926-raphael-Unofficial-GApps ve PixelExperience_Plus_raphael-10.0-20201120-1639-OFFICIAL artı maceraya gerek yok fazlası ile yetiyor özelleştirmeleri
Hocam önce panele eklemeniz lazım, ismi farklı olabilir ama simgesi aynıydı.Panelden baktım bulamadım hocam görünmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valla hocam fazlası ile tatmin ediyor gece yüzde 40 ile şarja takıyorum var sen hesap etPanelden baktım bulamadım hocam görünmüyor
Ekran süresi naısl hocam
hocam merhaba ben bunu deniyorum siz hangi romdasınız DerpFest-11-Community-Alpha-raphael-20201121Hocam önce panele eklemeniz lazım, ismi farklı olabilir ama simgesi aynıydı.
Panelden baktım bulamadım hocam görünmüyor
Ekran süresi naısl hocam