Rom Mi 9T Pro BLİSS v12.12 Aosp Rom (VİDEO)

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 413
  • Görüntüleme 34K

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Kullanan biri zahmet olmazsa bakabilir mi romda ekran titreme önleyici veya anti flick mode varmı ayaralardan yazsanız çıkar. Sormamın sebebi ekran panelim sıkıntılı bu ayar destekli romlarda tek stabil çalışıyor

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Kullanan biri zahmet olmazsa bakabilir mi romda ekran titreme önleyici veya anti flick mode varmı ayaralardan yazsanız çıkar. Sormamın sebebi ekran panelim sıkıntılı bu ayar destekli romlarda tek stabil çalışıyor
Var hocam.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
O süreleri nasıl alıyorsunuz arkadaş ben 5 saat aldım :(
Hocam BlissOS'u geçtim AOSP romlar için 5 saat ekran süresi, eğer 2 gün gibi pil dayanmıyorsa çok çok az...

Cihazda(batarya, repair vs) ya da kullanılan uygulamalarda problemler vardır. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla pek öyle yoracak oyun falan da oynamıyorsunuz.

Sizin Romda problem vardı değiştirecekseniz ShapeShiftOS'un son sürümünün OnePlus Launcher Varyantını deneyebilir misiniz?

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Ana ekranda tarih yazan kısmın yanında bazen hava durumunu da gösteriyordu. Bunu kalıcı yapmanın bir yolu var mı? Şuan sadece tarih yazıyor bende.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Ana ekranda tarih yazan kısmın yanında bazen hava durumunu da gösteriyordu. Bunu kalıcı yapmanın bir yolu var mı? Şuan sadece tarih yazıyor bende.
Hocam hava durumu servisini aktif etmeniz gerekiyor. Yerel yer seçip güncelleme periyodunu kısa seçerseniz sorunsuz çalışıyor.

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Hocam BlissOS'u geçtim AOSP romlar için 5 saat ekran süresi, eğer 2 gün gibi pil dayanmıyorsa çok çok az...

Cihazda(batarya, repair vs) ya da kullanılan uygulamalarda problemler vardır. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla pek öyle yoracak oyun falan da oynamıyorsunuz.

Sizin Romda problem vardı değiştirecekseniz ShapeShiftOS'un son sürümünün OnePlus Launcher Varyantını deneyebilir misiniz?
Hocam Masik P sürümüne geçtim. Ama söylediğiniz romu da denemek isterim. one plus launcher nasıl yüklediniz ?

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam Masik P sürümüne geçtim. Ama söylediğiniz romu da denemek isterim. one plus launcher nasıl yüklediniz ?

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ShapeShiftOS'un iki farklı varyantı var. Pixel ve OnePlus Launcher.

Farklı romlara ise Launcher'i Magisk modüllerden veya Quick Switch ile kurabilirsiniz.

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Yok hocam magisk eski sürümü de denedim yine yapıyor. Siz yine iyi ekranı kapatıp açtığınızda düzeliyormuş. Bende maalesef düzelmiyor. Yeniden başlatmak zorunda kalıyorum. romu beğendim ama bu yüzden değiştirmek zorunda kalacağım.
Kullandığınız Firmware hangi sürümdü acaba?

Üst Alt