Rom Mi 9T Pro BLİSS v12.12 Aosp Rom (VİDEO)

• Konbuyu başlatan Stoya
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 413
  • Görüntüleme 33K

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam format attım düzeldi ama bilmiyorum ne ettim yine aynı şey oldu.
Hocam yaptığınız ayarlarla alakalıdır. Bliss'te epeyi bir özelleştirme var. Ayarları ve değişiklikleri adım adım yapmak faydalı olabilir. Farklı romdayım yoksa bakınır ilgili ayarı netleştirirdik.

serkan85

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
MI 10T 8/128
Meslek
Bilgisayar Donanım
Konular
5
Hocam yaptığınız ayarlarla alakalıdır. Bliss'te epeyi bir özelleştirme var. Ayarları ve değişiklikleri adım adım yapmak faydalı olabilir. Farklı romdayım yoksa bakınır ilgili ayarı netleştirirdik.

Hocam maşallah üşenmioun da o kadar rom ve uygulama kurmaya :) yedekleme işlemini nasıl yapıosun ? o kadar uygulamayı geri yüklemek zor olmuyor mu :)

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam maşallah üşenmioun da o kadar rom ve uygulama kurmaya :) yedekleme işlemini nasıl yapıosun ? o kadar uygulamayı geri yüklemek zor olmuyor mu :)
Hocam yedeklemek/geri yüklemek en basiti (◔‿◔)

SwiftBackup + 64GB hızlı bir bellek...

PC'ye gerek kalmadan sadece telefon ile bütün işlemler/geçişler seri bir şekilde yapılıyor. Beğendiğim romlarında tam yedeğini alıyorum 10-15GB arası tutuyor. Rom denerken memnuniyetsizlik olduğunda da hemen yedeklere dönüş yapıyorum.

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Hocam yedeklemek/geri yüklemek en basiti (◔‿◔)

SwiftBackup + 64GB hızlı bir bellek...

PC'ye gerek kalmadan sadece telefon ile bütün işlemler/geçişler seri bir şekilde yapılıyor. Beğendiğim romlarında tam yedeğini alıyorum 10-15GB arası tutuyor. Rom denerken memnuniyetsizlik olduğunda da hemen yedeklere dönüş yapıyorum.
hocam inanın ben yedekleme falan yapmadan üşenmeden tekrar tekrar kuruyorum mesala bugün üçüncü rom değiştirmem :D

sametcolak2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
5
Merhabalar, romu kuracaklar için bilgilendirme yapmak istedim. Bazen dokunmatik problemleri yaşayabilirsiniz. Daha önce de yazanlar olmuş, aynı sorunu ben de yaşadım.

hidalgo58

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
iphon15 pro max
Meslek
sağlık
Konular
30
Hocam size kolaylıklar dilerim (◔‿◔)

Hangilerini kurdunuz? AwakenOS'u denediniz mi?
yok daha bir süre 11 denemeyeceğim çok eksikler var bugün yüklediklerim PixelPlusUI- OneOS- EvolutionX_5.1_raphael-11-PixelExperience_Plus

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber
Konular
3
Evet hocam haklısınız

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
yok daha bir süre 11 denemeyeceğim çok eksikler var bugün yüklediklerim PixelPlusUI- OneOS- EvolutionX_5.1_raphael-11-PixelExperience_Plus
Android 11'li custom romların özelleştirmeleri şu an için çok sınırlı. Birde çoğu stabil değil ya Alpha ya da Beta sürecinde. İlk çıkanlardan denediklerim olmuştu, uygulama bile kurmadan geri dönmüştüm.

Üst Alt