- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Mi9t pro
- Konular
- 0
Stoya hocam bi şansımı deneyim dedim yükledim, eu 12.5 beta (21.1.14 son sürüm) ara yüz çok akıcı güzel ama benim için hayal kırıklığı. Benim telefonun ekranı değişmişti, parmak izine girince bu sürümde ve miui 12 sürümlerinde telefon restart oluyor. V10... ve V11.. global sürümlerde parmak izini ayarlayabiliyorum, iki üç denemede açıyor cihazı.. belki düzelmiştir ümidiyle yüklemiştim miui 12,5 ama olmadı... şimdi tekrar bliss e geçiyorum. zaten diğer romlarda çok kalamıyorum bliss e çok alıştım, ekran donmalarından dolayı sıkıntı yaşıyorum... şimdi vendor 12.01 le denicem. hatta Uninvited hocamın dediği notkernel de yükleyip denicem.12.5 çıktığında bliss çoktan vardı, boşuna yüklemeyin onu...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
be
Belki de ekran donmalarının nedeni de cihazın ekranının değişmesi olabilir, çünkü bi kaç kişi yaşamış bu sıkıntıyı sadece...Stoya hocam bi şansımı deneyim dedim yükledim, eu 12.5 beta (21.1.14 son sürüm) ara yüz çok akıcı güzel ama benim için hayal kırıklığı. Benim telefonun ekranı değişmişti, parmak izine girince bu sürümde ve miui 12 sürümlerinde telefon restart oluyor. V10... ve V11.. global sürümlerde parmak izini ayarlayabiliyorum, iki üç denemede açıyor cihazı.. belki düzelmiştir ümidiyle yüklemiştim miui 12,5 ama olmadı... şimdi tekrar bliss e geçiyorum. zaten diğer romlarda çok kalamıyorum bliss e çok alıştım, ekran donmalarından dolayı sıkıntı yaşıyorum... şimdi vendor 12.01 le denicem. hatta Uninvited hocamın dediği notkernel de yükleyip denicem.