Soru Mİ 9T Pro 128GB

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Arkadaşlar sahibinden de 128gb mi9t pro yu 2300e satıyorlar mardinde kapıds ödeme falan almalı mıyım sorun çıkarır mı ve hangi renk tavsiye edersiniz önceden deneyimleyen varsa yazabilir mi

bende bir arkadaşım aracılığı ile oradan 2 adet Mi 9T Pro aldım hiçbir sorun çıkmadan 2 gün içinde elimde oldu. Aldığınız veya alacağınız cihaz kayıtsız çift sim kullanırsanız 4 ay süreniz var eğer tek hattı kullanır kapanınca diğer simi kullanırsanız süre 8 aya çıkar bilginize

alkatraz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
eren
Cihazım
mi5s plus
Konular
16
bende bir arkadaşım aracılığı ile oradan 2 adet Mi 9T Pro aldım hiçbir sorun çıkmadan 2 gün içinde elimde oldu. Aldığınız veya alacağınız cihaz kayıtsız çift sim kullanırsanız 4 ay süreniz var eğer tek hattı kullanır kapanınca diğer simi kullanırsanız süre 8 aya çıkar bilginize
Herhangi bir şey için gec kalmış oluyor muyuz? Ben de sahibinden k20 pro almayi planliyorum alir almaz imei islemi yaptırmak mi lazim, yoksa 8 ay kadar bu şekilde kullanmanin bir mahsuru yok mu?

burakby

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi9 SE
Konular
10
Çok sağolun içimi rahatlattınız hocam.

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Herhangi bir şey için gec kalmış oluyor muyuz? Ben de sahibinden k20 pro almayi planliyorum alir almaz imei islemi yaptırmak mi lazim, yoksa 8 ay kadar bu şekilde kullanmanin bir mahsuru yok mu?

dediğim yöntemle 8 ay kullanmanın hiçbir mahsuru yok mesela ben cihaz BTK tarafından kapanmasına 1 gün kala IMEI işlemini yapacagım

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
4+4 kullanabilirsiniz repair işlemi yapmadan

calderon61

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismet
Cihazım
mi 8
Konular
38
iki imei ne işlem yapılıyormu çift hatlı kullanılabilirmi

burakby

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi9 SE
Konular
10
dediğim yöntemle 8 ay kullanmanın hiçbir mahsuru yok mesela ben cihaz BTK tarafından kapanmasına 1 gün kala IMEI işlemini yapacagım
Bende öyle düşünüyorum hem cihaz orijinal kalır imei kaybolma derdi olmaz hem belki o zamana kadar nasıl yapıldığını anlatan rehber çıkar çok sağolun görüşleriniz için hocam.

Üst Alt