- Adım
- Kerem Macit
- Cihazım
- MI 9T
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI 11
- Telefon Modeli
- MI 9T
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Merhabalar, 2 hafta önce mi 9t aldım internetten güvenli bir satıcıdan. Telefon geldi, 1-2 gün kullandıktan sonra ekranda problem olduğunu farkettim ve iade ettim, bana öyle denk gelmiştir diyip başka bir satıcıdan tekrar satın aldım, bugün elime ulaştı ve bu cihazda da aynı problem var. Problem ise şu; Siyahlar mavi iz bırakıyor, mesela netflix uygulamasına girdiniz aşşağıya kaydırıyorsunuz dizi beğeneceksiniz, o siyahlıkların hemen ardından mavi iz bırakıyor, gölge gibi, ekranda sürekli kalmıyor ama mavi iz çıkıyor(mürekkep gibi).
Karanlık modu açınca daha kötü oluyor, karanlık modu açınca üst paneli indiriyorum mesela, parmağımla yukarı aşşağı indirip kaldırıyorum wifi açma parlaklık açma yerlerinide falan mavi izler gölgeler çıkıyor,( mi 9t si olanlar deneyip yorumlarsa sevinirim) ama az bir şey değil bildiğin mavi gölgeler, çok rahatsız edici. İnstagram'da da gezerken siyah modda, ağğaıya kaydırırken siyah yerden videonun beyazına mavi gölgeler kayıyor aynı şekilde. Kısaca ekranın siyahları göstermede bi problemi vari siyahları kaydırırken mavi gölge bırakıyor.
2 üründe de aynı problem çıktı, şans değildir diye düşünüyorum
Sizde de var mı bu problem? ne yapmalıyım iade mi ediyim yoksa garantiye mi veriyim?
Karanlık modu açınca daha kötü oluyor, karanlık modu açınca üst paneli indiriyorum mesela, parmağımla yukarı aşşağı indirip kaldırıyorum wifi açma parlaklık açma yerlerinide falan mavi izler gölgeler çıkıyor,( mi 9t si olanlar deneyip yorumlarsa sevinirim) ama az bir şey değil bildiğin mavi gölgeler, çok rahatsız edici. İnstagram'da da gezerken siyah modda, ağğaıya kaydırırken siyah yerden videonun beyazına mavi gölgeler kayıyor aynı şekilde. Kısaca ekranın siyahları göstermede bi problemi vari siyahları kaydırırken mavi gölge bırakıyor.
2 üründe de aynı problem çıktı, şans değildir diye düşünüyorum
Sizde de var mı bu problem? ne yapmalıyım iade mi ediyim yoksa garantiye mi veriyim?