Smart network kısmının ekran görüntüsünü atarsanız yardımcı olurumSmart network özelligini kullanamadım. Wifi açık iken 2g ayarlıyorum sorun yok ancak wifi kapaninca 4g ye gecmiyor. Varmı acaba kullanabilen?
Değişiyor user interface kısmında olması lazım hocamŞu son uygulamalar animasyonu değiştirilmiyor mu?
Smart network özelligini kullanamadım. Wifi açık iken 2g ayarlıyorum sorun yok ancak wifi kapaninca 4g ye gecmiyor. Varmı acaba kullanabilen?
En allta advanced smart network ayarlarından girerseniz göreceksiniz.Bende 2g seçimi için bir ayar bulunmuyor? Başka bir yere mi bakıyorum acaba?
Evet şimdi gördüm eyw. Kontrol panelini 4lu değilde,7li yapmak istiyorum.. bununla alakalı bilginiz varmı acaba?En allta advanced smart network ayarlarından girerseniz göreceksiniz.
Evet şimdi gördüm eyw. Kontrol panelini 4lu değilde,7li yapmak istiyorum.. bununla alakalı bilginiz varmı acaba?
Aynı bu şekilde yapıyorum hocam ama maalesef olmuyor..Ayarlar > OS setting bölümünden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Apply changes tuşuna basmayı unutmayın. Aktif olması için
Yukarıdan apply changese basıyor musunuz?Aynı bu şekilde yapıyorum hocam ama maalesef olmuyor..