- Adım
- hüseyin
- Cihazım
- mi 10
- Konular
- 11
İyi günler
Mi 10 için bu rom çıkarmı
Mi 10 için bu rom çıkarmı
Tamam hocam skyhawk var su an orangefoxu direk flashlayip reboot recovery yapmak yetiyor degil mi ?Konudaki orange Fox twrp yi kurun. Önce magiskR daha sonra magisk 21.0 flaslayın .
Yok hocam, virgül koymamışım anlam kaymış. TWRP den, önce R olanı sonra 21 olanı kuracaksınız. Kusura bakmayın.Twrpden once derken hocam romu flashlamadan once mi
Evet direkt flaslayabilirsinizTamam hocam skyhawk var su an orangefoxu direk flashlayip reboot recovery yapmak yetiyor degil mi ?
Estagfurullah. Hocam bu R olani bu roma ozel bir sey mi yoksa miuimix vs baska android 11 romda da bu sekilde mi yapmak gerekli ?Yok hocam, virgül koymamışım anlam kaymış. TWRP den, önce R olanı sonra 21 olanı kuracaksınız. Kusura bakmayın.
Tamamen tahmine dayalı bir yorum yapayım, miui tabanlı android 11 içindir diye düşünüyorum. Rom'a özel bişey olduğunu sanmıyorum.Estagfurullah. Hocam bu R olani bu roma ozel bir sey mi yoksa miuimix vs baska android 11 romda da bu sekilde mi yapmak gerekli ?
Kurulum aşamasını geçtikten sonra hatayı kesmesi lazım. Kesmiyorsa format data yapın magisk yüklemeden cihazın kurulumunu yapın. Cihaz hazır hale gelince reboot recovery deyip magiski yükleyebilirsiniz.Valla hocam her şeyi doğru yaptık teker teker orangefox ile magisk de yükledik ilk rom açıldı media storage keep stopping hatası veriyor daha kurulum aşamasına anroid setup is not responding diyor.