MIUI 12.5 Mi̇ 9T/K20 OneOS MIUI 12.5 Android 11 21.11.3(Stabil Sürüm)

efeleoo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
redmi not4
Konular
1
teşekkürler hocam, Bi çılgınlık yapıp aosp rom kurayım diyorum .
RRemix le Arrow OS arasında kaldım bakalım hayırlısı
SyberiaOS Playground 4.1 offical android 11 tavsiye ederim herkese forumda konusu var. stabil call record vs yeni kurdum bende çok beğendim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Ersinasil

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 9t
Konular
19
Ve tek sefer skyhawk Recovery ile yükledim. Yükleme adımlarım şu şekilde.
Önce normal temizlik yaptım. Cache, dalvik, data ve sistem sildim. Sonra romu kurdum. Ve format data yaptım. Telefon açıldı. Kurulumu yaptıktan sonra magisk 8.02 kurdum. Peşinden twrp e girip magisk r kurdum. Açıldıktan sonra magisk üzerinden (daha önce indirmiş olduğum) magisk 21 zıp i yükledim hepsi bu.

bytlo58

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
s3
Konular
0
Merhabalar.. Öncelikle bu romu bizimle buluşturan konu sahibi arkadaşıma teşekkür ediyorum.. Rom sorunsuz kuruldu herhangi bir çökme bug vs. yok şarjıda şuan için ideal. Benim şöyle bir skıntım var. Spotifynin uygulamasındaki butonlar ve diğer karakter yazıları köşedeki 3 nokta dahil kare şeklinde, kaldırdm tekrar kurdum ama düzelmedi. şarkı isimler vs hariç kalan herşey kare giggle~~

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Merhabalar.. Öncelikle bu romu bizimle buluşturan konu sahibi arkadaşıma teşekkür ediyorum.. Rom sorunsuz kuruldu herhangi bir çökme bug vs. yok şarjıda şuan için ideal. Benim şöyle bir skıntım var. Spotifynin uygulamasındaki butonlar ve diğer karakter yazıları köşedeki 3 nokta dahil kare şeklinde, kaldırdm tekrar kurdum ama düzelmedi. şarkı isimler vs hariç kalan herşey kare giggle~~
Öncelikle ben teşekkür ederim hocam. Evet şöyle ki eu bazlı bir rom olduğu için eunun da 20.10.30 sürümünde böyle bir sorun vardı. Muhtemelen bir sonraki update de düzelir spotify olayı.

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Aynı sorun eu rom da bende de var Twitter dan yazdın ama oralı olmadılar. Güncelleme bekliyoruz..

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ArestoMomentum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
R. Note 5 Ai
Meslek
Fzt.
Konular
4
Galaxy active saatimizle esitleme yapamadigi icin mecburen baska roma gecicez ya masik p ya da miuimix dusunuyorum active plugin durdu diye uyari veriyor masikte sorunsuzdu ayrica spaceteki hicbir sey yuklenmiyor her seyi net dogru yapmamiza ragmen. Bi sure gecsin sonra tekrar deneriz insallah.

TedMosby

Ragnar Lothbrok
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taner
Cihazım
Mi 9T
Konular
21
Romu sorunsuz yükledim ama kurulum aşamasında kalan leş yazıları var. Hatırladığım kadarı ile pubg de vardı bu yazılar telefon ghost screen gibi ama garip olan hiç bir şekilde pubg yüklü değildi ve oynamadım nasıl ekranda olabiliyor şimdi romu değiştireceğim bakalım düzelecek mi?

Edit: Eu rom 20.10.30 yükledim düzelmedi saçma olan pubg yüklü bile değilken ghost screen de pubg yazıları var

Son düzenleme:

degirmenci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
şükrü
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
5
bu romdan başka bir roma geçseniz daki ilk açılış boot ekranında bu romun boot ekranı kalıyor mi ekran çıkmıyor

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Üst Alt