Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyler fazladan konu açıp forumu kirletmek istemiyorum o yüzden buraya yazıyorum. Uzun zamandır Greeshan romunu severek kullanıyordum dün sorun yaşadım 8 ayın sonunda. Önerebiliceğiniz rom var mı? Aosp ikinci planda
Geliştiricileri ile iletişime geçtim, tekrardan sisteme gömme konusunda sorup haber vereceklerini söylediler. olumlu sonuç olacağını sanmıyorum ama bakalım.
Beyler fazladan konu açıp forumu kirletmek istemiyorum o yüzden buraya yazıyorum. Uzun zamandır Greeshan romunu severek kullanıyordum dün sorun yaşadım 8 ayın sonunda. Önerebiliceğiniz rom var mı? Aosp ikinci planda
greeshan a10 olduğu için performans ve şarj süresi olarak geçeceğiniz güncel romlar aynı etkiyi maalesef ki vermez. Ama şu an konusunda olduğunuz oneos 21.6.21 sürümünü kurabilirsiniz. uzun süre sonra güncel miui romlarına döndüm ve gayet başarılı performans sergiliyor. 18-19 saat bekleme ile 6 saate yakın ekran süresi aldım wifi ile, pil konusunda da şu anlık iyi duruyor, daha dün kurduğumu belirtmek isterim. Eu beta ve Mi-Globe romlara da bakabilirsiniz. Geçtiğimiz 3 günde bu romlarda da 1er gün kaldım gayet tatmin edici geldiler.
Bunun yanında yine Çağrı hocamın forumda konusunu açmış olduğu Dotos 5.1.1 romu kurabilirsiniz. CherishOS, CrDroid ve EvolutionX romlarına da bakabilirsiniz. Bunların hepsi Aosp.
Bunların hiç biri olmaz derseniz, kullandığınız roma format data atıp devam edebilrisiniz. Uzun kullanımlarda romlarda şişme olabiliyor.
Geliştiricileri ile iletişime geçtim, tekrardan sisteme gömme konusunda sorup haber vereceklerini söylediler. olumlu sonuç olacağını sanmıyorum ama bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
greeshan a10 olduğu için performans ve şarj süresi olarak geçeceğiniz güncel romlar aynı etkiyi maalesef ki vermez. Ama şu an konusunda olduğunuz oneos 21.6.21 sürümünü kurabilirsiniz. uzun süre sonra güncel miui romlarına döndüm ve gayet başarılı performans sergiliyor. 18-19 saat bekleme ile 6 saate yakın ekran süresi aldım wifi ile, pil konusunda da şu anlık iyi duruyor, daha dün kurduğumu belirtmek isterim. Eu beta ve Mi-Globe romlara da bakabilirsiniz. Geçtiğimiz 3 günde bu romlarda da 1er gün kaldım gayet tatmin edici geldiler.
Bunun yanında yine Çağrı hocamın forumda konusunu açmış olduğu Dotos 5.1.1 romu kurabilirsiniz. CherishOS, CrDroid ve EvolutionX romlarına da bakabilirsiniz. Bunların hepsi Aosp.
Bunların hiç biri olmaz derseniz, kullandığınız roma format data atıp devam edebilrisiniz. Uzun kullanımlarda romlarda şişme olabiliyor.
Rica ederşm hocam.
Eu ve globe son sürümlerinde uygulama açılışlarındaki gecikme neredeyse minimuma inmiş gibi dursa da hala ufak beklemeler oluyor (instagrama basınca 1-2 sn sonra açılma gibi). Onun dışında herhangi bir probleme denk gelmedim gayet akıcı ve şarj konusunda en azından wifi bağlı iken tatmin edici süreler verdiler ki sadece 1er gün kullandığımı ifade etmem gerekiyor. Arrow denemedim, size önerdiğim romlar da genel olarak sürekli stabil veya stabile en yakın ve özelleştirmesi bol aosp romlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Optimize: Performans ve akışkanlık
Fix: Önbellek ve bellek yönetimi ile ilgili çeşitli hatalar düzeltildi
Optimize: Geliştirilmiş ve çevrilmiş gelişmiş sıfırlama menüsü
Fix: Bir ay askıya alındı: Mi 10T / 10T Pro / K30S Ultra, Mi 9 Lite / Mi CC9, RN9 Pro 5G / Mi 10i 5G / Mi 10T Lite, Mi 11 ve Redmi K30 / Poco X2 fonlara ulaşmadığı için yeniden etkinleştirilecek söz konusu cihazların fonları 22 Temmuz'dan itibaren haftalık olarak alınacak. 3 Ağustos'ta, fonların bir sonraki aşamasında ne olduğunu öğrenene kadar OneOS'un yeni bir sürümünü alacaklar. Yeterince almazlarsa, yalnızca aylık bazda kalacaklar
Sistem:
Optimize; Android Güvenlik Yaması Haziran 2021'e Güncellendi
Optimize: Geri dokunma hareketlerini kullanırken bazı hassasiyet sorunları çözüldü
Temalar:
Bazı düşük ve orta seviye cihazlarda süper duvar kağıtları eksikti
Yeni dosya yönetici: Yeni arayüz
Ayarlar:
Optimize: "Bireysel uygulamalarda çentik" ayarları geri yüklendi
Mi Drive:
Yeni: Küçük görsel değişiklikler
OneOS PUBLIC WEEKLY Server For HMK20MI9T
MIUI VER: V125
Android VER: 11
FILE SIZE: 2909M
MD5: 230c92ba5a1af7703724050018698245