- Adım
- Ali
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 23
bir bilgisi olan var mı ?Yeni fark ettim bu süper wallpaper kaldırılmış mı ben mi bulamadım ?
bir bilgisi olan var mı ?Yeni fark ettim bu süper wallpaper kaldırılmış mı ben mi bulamadım ?
rom 10/10 gözün kapalı kullanabilirsin. Özelleştirmeler hala yok.Romda durum nedir? hız performans konusunda tavsiye eder misiniz? Hala özelleştirmesiz olarak mı devam ediyor?
Super Wallpaperlar mevcut mu bulabildiniz mi?rom 10/10 gözün kapalı kullanabilirsin. Özelleştirmeler hala yok.
Önceden vardı, şimdi sistem de yüklü görünüyor. Temalar uygulamasında saliselik süper wallpaper sekmesi çıkıyor sonra gidiyor. Oraya girebildim zorlayarak ama içi boş.Super Wallpaperlar mevcut mu bulabildiniz mi?
Bende kuram bakam bir Teşekkürler bilgi içinÖnceden vardı, şimdi sistem de yüklü görünüyor. Temalar uygulamasında saliselik süper wallpaper sekmesi çıkıyor sonra gidiyor. Oraya girebildim zorlayarak ama içi boş.
Hocam, öncelikle 'Oneos Space' uygulamasını güncelliyorsunuz, ordan super wallpaperlerden istediğinizi yönlendirdiği telegram kanalından indirip kuruyorsunuz. Ana ekran ve kilit ekranına 3-5 saniyellik bir videoyu duvar kağıdı yapıyorsunuz (yapmazsanız kilit ekranı değişmiyor). Ardından play storeden 'Google Duvar Kağıtları' uygulamasını indiriyorsunuz. Bu uygulamada alt kısımda animasyonlu duvar kağıtları var, ordan istediğinizi seçip güle güle kullanıyorsunuz.Önceden vardı, şimdi sistem de yüklü görünüyor. Temalar uygulamasında saliselik süper wallpaper sekmesi çıkıyor sonra gidiyor. Oraya girebildim zorlayarak ama içi boş.
İşte önceden bununla uğraşmıyorduk direk ekrana uzun basıp duvar kağıdı deyip oradan süper wallpaper sekmesinden ayarlanıyordu.Hocam, öncelikle 'Oneos Space' uygulamasını güncelliyorsunuz, ordan super wallpaperlerden istediğinizi yönlendirdiği telegram kanalından indirip kuruyorsunuz. Ana ekran ve kilit ekranına 3-5 saniyellik bir videoyu duvar kağıdı yapıyorsunuz (yapmazsanız kilit ekranı değişmiyor). Ardından play storeden 'Google Duvar Kağıtları' uygulamasını indiriyorsunuz. Bu uygulamada alt kısımda animasyonlu duvar kağıtları var, ordan istediğinizi seçip güle güle kullanıyorsunuz.