Güncellemeleri nasıl yükleyeceğim? Telefon sürekli uyarı veriyor yeni güncelleme var diye.
Hocam yanlış anlamayın ama bu süreç çok sürüncemeli görünüyor. Basit bir çözümü yok mu?Rehber - Twrp Üzerinden Custom ve Global Rom Güncelleme
Arkadaşlar hangi romda olursak olalım (Beta veya Stabil) o roma ait ZİP/RECOVERY rom dosyasını indiriyoruz ve hiç bir veri kaybı olmadan yeni güncel roma/sürüme geçiş yapıyoruz. Her ihtimale karşı PC'ye,Flash diske , resim,müzik,video vs yedek alın ne olur ne olmaz... Yapacağınız bu işlemlerde...forum.miuiturkiye.net
Hocam ekran görüntüleri ilk sürümden kalma. Oradaki özelleştirmelerin hiç biri yok şuan hatta bildiğiniz eu romdan farkı yok. En azından benim gözümde öyleÇok güzele benziyor bir çılgınlık yapıp yüklesem mi bilemedim
Bana şarj konusunda daha performanslı olsun yeterli fazla özelleştirme kullanmıyorumHocam ekran görüntüleri ilk sürümden kalma. Oradaki özelleştirmelerin hiç biri yok şuan hatta bildiğiniz eu romdan farkı yok. En azından benim gözümde öyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeni sürüm 21.6.21 linki ve değişiklikleri ilk sayfaya eklenmiştir.
O zaman deneyin hocam. Ben cihaz değiştirdim, değiştirmeden önce son kullandığım 12.0.8 greeshan vardı o hem şarj hem performans konusunda gayet iyiydi birde onu listeye eklemenizi tavsiye ederim hocam.Bana şarj konusunda daha performanslı olsun yeterli fazla özelleştirme kullanmıyorum