Şimdiye kadar kullandığım en sağlam romSelamlar. Romla ilgili olumlu - olumsuz görüşleriniz var mıdır? Mi globe 21.4.1 deyim. Geçmeye değer mi? Teşekkürler.
+1Şimdiye kadar kullandığım en sağlam rom
İlginize çok teşekkür ederim, bu konuya bakacağım şimdi, birde şu ekrana sığmayan uygulamalar için bir tavsiyeniz varmı, önceden samsung cihazlarda dpi ayarı yapardık acaba bu cihazlarda öyle bir durum varmı yoksa bu roma özgü bir durummu bilemedimaziz360, Pil tasarruf için bu adımları uygulayabilirsiniz....
İpucu - Genel Pil Tasarruf Ayarları (Tavsiye)
Bu ayarları her rom kurulumunda mutlaka yaparım, bu ayarlar harici modül,apk vs kullanmıyorum bu ayarları yaptıktan sonra akıllı telefonlar tuşlu telefon olmaz merak etmeyin :D AOSP Rom kullandığımda da bu ayarları mutlaka yaparım, sizde kullanmadığınız tüm uygulamaların pil kullanımını...forum.miuiturkiye.net
One os un dpi ayarında bozukluk var gerçekten. Bildirimler bile daha büyük büyük gözüküyor bildirim panelinde. Pil için birşey diyemem pil performansı beni de üzmüştü maalesef. Miui 12.5 olarak en temiz minovo vardı kullanılabilir o da romlara keylog koymuşlar açığa çıktı. Android 10 a dönmek zorunda kaldım.İlginize çok teşekkür ederim, bu konuya bakacağım şimdi, birde şu ekrana sığmayan uygulamalar için bir tavsiyeniz varmı, önceden samsung cihazlarda dpi ayarı yapardık acaba bu cihazlarda öyle bir durum varmı yoksa bu roma özgü bir durummu bilemedim
Evet bozukluk var, şimdilik çok gözüme batmıyor aslında ama pil canımı sıktı, başka rom bakarım aradan, cevabın için teşekkür ederimOne os un dpi ayarında bozukluk var gerçekten. Bildirimler bile daha büyük büyük gözüküyor bildirim panelinde. Pil için birşey diyemem pil performansı beni de üzmüştü maalesef. Miui 12.5 olarak en temiz minovo vardı kullanılabilir o da romlara keylog koymuşlar açığa çıktı. Android 10 a dönmek zorunda kaldım.