- Adım
- Aziz
- Cihazım
- Mi 9t
- Meslek
- Veteriner hekim
- Konular
- 1
Bende böyle hocamMerhaba hocam oneos settings bölümü bende boş nedendir acaba ?
Bende böyle hocamMerhaba hocam oneos settings bölümü bende boş nedendir acaba ?
bende de öyle ama ekran görüntülerinde özelleştirmeler var acaba android 10 sürümünden kalma mıBende böyle hocam
Android 11 ilk çıkan sürümden kalma hocam onlar evet. Miui 12.5 ile birlikte özelleştirme koymadılar maalesef.bende de öyle ama ekran görüntülerinde özelleştirmeler var acaba android 10 sürümünden kalma mı
haa anladım sanırım ilk sürüme dönüp bir deneyeceğim çünkü akıllı ağ olayı gerçekten hoş ve güzel pil performansı saglıyorAndroid 11 ilk çıkan sürümden kalma hocam onlar evet. Miui 12.5 ile birlikte özelleştirme koymadılar maalesef.
İlk sürüm ilk A11 betası pek stabil değil o yüzden bilginiz olsun hocamhaa anladım sanırım ilk sürüme dönüp bir deneyeceğim çünkü akıllı ağ olayı gerçekten hoş ve güzel pil performansı saglıyor
Yani 2. Sürümü yükledim ama bazen yeni kontrol merkezinde biraz takılma oluyordu eskisine döndüm başka bir sıkıntı yok pil performansı da şuanlık ilk şarja göre bayaa iyi gibiİlk sürüm ilk A11 betası pek stabil değil o yüzden bilginiz olsun hocam
Umarım memnun kalırsınız hocamYani 2. Sürümü yükledim ama bazen yeni kontrol merkezinde biraz takılma oluyordu eskisine döndüm başka bir sıkıntı yok pil performansı da şuanlık ilk şarja göre bayaa iyi gibiGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi