- Adım
- İbrahim
- Cihazım
- Poco X3 (Karna)
- Konular
- 34
Olmayacak eminim hocam yine bi hüzün1k rt olur kafasıyla yazmıştım da baksanıza duruma hiç olacak gibi değil.
Olmayacak eminim hocam yine bi hüzün1k rt olur kafasıyla yazmıştım da baksanıza duruma hiç olacak gibi değil.
Çarşamba gelir hocam yarın gelmezseOlsun napalım. Bir kaç gün daha eu betaya dayanırım ben sorun yok
Muhtemelen öyle olur yada en geç perşembe. Umutlarım büyük bakalım. Orjinal çin romu acayip hızlı ama eu falan mahvediyor romuÇarşamba gelir hocam yarın gelmezse
Hocam minovo tavsiye ederim eu felan hikayeMuhtemelen öyle olur yada en geç perşembe. Umutlarım büyük bakalım. Orjinal çin romu acayip hızlı ama eu falan mahvediyor romu
Minovo kullandım zaten uzun süre de 21.4.7 base çok sağlam olmuş. Minovonun bu sürümü ücret dahilinde şuan.Hocam minovo tavsiye ederim eu felan hikaye
OneOs gelene kadar şuan en iyisi o hocamMinovo kullandım zaten uzun süre de 21.4.7 base çok sağlam olmuş. Minovonun bu sürümü ücret dahilinde şuan.
Umarım hocam. Uzun süredir bekleniyordu bu sürüm. Tahminimce iyi olacaktır. Çin base versiyonu çok iyi çünkü.Mi globe dan bu gece gecicem. Umarım hata bug yokturda uzun süre kullanırım.