Rom Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.6.23 Mi-Globe ROM

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Yeni magiskte flashladıysanız eğer neden böyle oluyor emin değilim. Romu tekrardan magiskli indirmeyi (show all setting kısmından magisk seçebiliyorsunuz), ardından romu kurup wipe-cache yapıp deneme imkânınız var mı.

İİlla font arıyorsanız temalar uygulamasından "EVO Regualar" indirip kullanmayı deneyebilirsiniz. Kendi fontum ve baya güzel haha--
Eyvallah hocam. Temalardan indirdiğimiz fontlar tek tip yani uygulamalar içinde bold - italic - light türevlerini göstermiyor. Her yerde tek tip olarak gösteriyor. Bu da benim açıkçası hoşuma gitmiyor. O yüzden font pack olarak yapmaya çalışıyorum. Bir de romu zaten magiskli indirip kurmuştum, ver 22 idi. Takıntı ya işte, sırf bu yüzden greeshan 12.0.5 e dönücem sanırım :(

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Eyvallah hocam. Temalardan indirdiğimiz fontlar tek tip yani uygulamalar içinde bold - italic - light türevlerini göstermiyor. Her yerde tek tip olarak gösteriyor. Bu da benim açıkçası hoşuma gitmiyor. O yüzden font pack olarak yapmaya çalışıyorum. Bir de romu zaten magiskli indirip kurmuştum, ver 22 idi. Takıntı ya işte, sırf bu yüzden greeshan 12.0.5 e dönücem sanırım :(
Gerçekten üzüldüm hocam. Keşke çözümü için bilgim olsa ama maalesef.. Umarım iyi olur sizin için.

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Gerçekten üzüldüm hocam. Keşke çözümü için bilgim olsa ama maalesef.. Umarım iyi olur sizin için.
Sanırım sorun şu, herkeste mi öyle bilmiyorum. Sistem read only olarak görünüyor. Yani root olarak yazmaya izin yok. Sistem write olarak değiştirmeye çalışıyorum. Bu yüzden magisk yüklendi görünüyor ama sisteme yazmıyor.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Sanırım sorun şu, herkeste mi öyle bilmiyorum. Sistem read only olarak görünüyor. Yani root olarak yazmaya izin yok. Sistem write olarak değiştirmeye çalışıyorum. Bu yüzden magisk yüklendi görünüyor ama sisteme yazmıyor.
Ben şu an aosp romdayım hocam. Rom yüklü olan arkadaşlarımız bakar bilgi verirlerse çok güzel olur.

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Romla beraber gelen Dosyalar uygulaması (açık mavi renkli dosya yöneticisi) problemli ve sistem dosya yönetimi olarak da sanirim varsayılan ayarda. Magisk o yuzden ulaşamıyor hafizaya. Mix dosya yoneticisinden bu problemli uygulamayı orangafox un gorebilecegi bir yere mesela dowload ya da document dosyasina tasiyip orangefox dan silince haliyle sorun ortadan kalkıyor. Mix ya da Dosya isimli iki uygulamadan hangisini kullanmak istiyorsanız Magisk görüyor.

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Romla beraber gelen Dosyalar uygulaması (açık mavi renkli dosya yöneticisi) problemli ve sistem dosya yönetimi olarak da sanirim varsayılan ayarda. Magisk o yuzden ulaşamıyor hafizaya. Mix dosya yoneticisinden bu problemli uygulamayı orangafox un gorebilecegi bir yere mesela dowload ya da document dosyasina tasiyip orangefox dan silince haliyle sorun ortadan kalkıyor. Mix ya da Dosya isimli iki uygulamadan hangisini kullanmak istiyorsanız Magisk görüyor.
Onu sildim hocam, hatta romu kurar kurmaz. Mi file Explorer dan import ediyorum dosyaları ama bir türlü font dosyaları roma eklenmiyor. Font dosyaları Android 11 ile uyumlu olmayadabilir. Çok tuhaf bir durum açıkçası.

mcihan142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Avea intouch
Konular
31
Hocam şuanda miui 12 android 10 eu stabil kullanıyorum.Hem değişiklik,hem android seviyesini yükseltmek için bu roma geçmek istiyorum.Halen tavsiye ediyor musunuz ?

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Hocam şuanda miui 12 android 10 eu stabil kullanıyorum.Hem değişiklik,hem android seviyesini yükseltmek için bu roma geçmek istiyorum.Halen tavsiye ediyor musunuz ?
Beta sürümler arasında kullandığım en iyi sürüm diyebilirim hocam. tabi yine android 10 kadar stabil olmayabilir.

mcihan142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Avea intouch
Konular
31
Beta sürümler arasında kullandığım en iyi sürüm diyebilirim hocam. tabi yine android 10 kadar stabil olmayabilir.
Teşekkürler hocam yarın kuracağım :) Birde magiski romla beraber mi flashlayayım yoksa wipe cache/dalvik işleminden sonra mı?

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Teşekkürler hocam yarın kuracağım :) Birde magiski romla beraber mi flashlayayım yoksa wipe cache/dalvik işleminden sonra mı?
Cache/dalvik işleminden sonra kurmanızı tavsiye ederim hocam.

Üst Alt