Rom Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.6.23 Mi-Globe ROM

Kafkef

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
5
Twrp ile eu beta son sürümden full wipe format data yaparak bu sürüme geçtim. Twrp işlem sonunda error vermişti ama yeniden başlattım telefon açıldı rom kurulmuş. Dünden beri telefon 6-7 kere dondu. Power tuşuna basılı tutuyorum yeniden başlıyor bu şekilde açılıyor anca. Sebebi ne olabilir?

mcihan142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Avea intouch
Konular
31
hocam romu yükledikten sonra sadece dalvik / ART Cache mi yoksa Dalvik / ART Cache + Cache seçip mi sileceğiz ?

mcihan142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Avea intouch
Konular
31
MAD1453 hocam, Orangefoxtan Dosyalar denen uygulamayı sildim ve sorun düzeldi. Dolby Atmos ve diger flaslamam gereken dosyaları yüklü diğer dosya yöneticilerinden secip kurabiliyorum. ilginiz için sağ olun saygılarımla.
Hocam bende bu sorunu yaşıyorum orangefox tan dosyaları nasıl sildiğinizi m*la anlatır gibi anlatır mısınız acaba? Şimdiden teşekkürler :)

mcaylak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut celal
Cihazım
Note 5
Konular
0
Teşekkürler hocam yarın kuracağım :) Birde magiski romla beraber mi flashlayayım yoksa wipe cache/dalvik işleminden sonra mı?
Romu kurunca tekrar recovery de başlatıp format data ve wipe yapıp magisk i öyle yüklüyorum. Hiç sorun yaşamadım

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Twrp ile eu beta son sürümden full wipe format data yaparak bu sürüme geçtim. Twrp işlem sonunda error vermişti ama yeniden başlattım telefon açıldı rom kurulmuş. Dünden beri telefon 6-7 kere dondu. Power tuşuna basılı tutuyorum yeniden başlıyor bu şekilde açılıyor anca. Sebebi ne olabilir?
Hocam format data/reboot recovery/4wipe/rom/wipe-cache yaparsanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Neden problem yaşadınız emin olun bilgim yok. Ama paylaşımdaki kurulum adımlarını düzgünce uygularsanız sorun olacağını sanmıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam romu yükledikten sonra sadece dalvik / ART Cache mi yoksa Dalvik / ART Cache + Cache seçip mi sileceğiz ?
Rom yüklemesi bittikten sonra wipe-cache diye buton çıkıyor, ona basmanız yeterli olur.

Hocam bende bu sorunu yaşıyorum orangefox tan dosyaları nasıl sildiğinizi m*la anlatır gibi anlatır mısınız acaba? Şimdiden teşekkürler :)
Hocam benim bilgim yok maalesef ama merttamer hocam yapmış, kendisi bilgi verirse mutlu oluruz..

merttamer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi9 T 6gb 128
Meslek
Öğretmen
Konular
7
Mix dosya yoneticisinden bu problemli uygulamayı orangafox un gorebilecegi bir yere mesela dowload ya da document dosyasina tasiyip orangefox dan silince haliyle sorun ortadan kalkıyor. Mix ya da Dosya isimli iki uygulamadan hangisini kullanmak istiyorsanız Magisk görüyor.
Mix dosya yöneticisi ki kurulu geliyor romda. O yoksa normal dosya yöneticisinden uygulayinız yukarda ifade ettiğim işlemi.

mcihan142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Avea intouch
Konular
31
Mix dosya yöneticisi ki kurulu geliyor romda. O yoksa normal dosya yöneticisinden uygulayinız yukarda ifade ettiğim işlemi.
Uygulamanın dosyası hangi klasörde ve hangi isim ile yer alıyor acaba?

mcihan142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Avea intouch
Konular
31
Hocam format data/reboot recovery/4wipe/rom/wipe-cache yaparsanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Neden problem yaşadınız emin olun bilgim yok. Ama paylaşımdaki kurulum adımlarını düzgünce uygularsanız sorun olacağını sanmıyorum.

Rom yüklemesi bittikten sonra wipe-cache diye buton çıkıyor, ona basmanız yeterli olur.

Hocam benim bilgim yok maalesef ama merttamer hocam yapmış, kendisi bilgi verirse mutlu oluruz..
Hocam peki romla beraber yüklenen vanced uygulamasını nasıl kaldırabilirim? Bende suanki sürüm hatalı çalışıyor çünkü?

Kafkef

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
5

Wipelari ve format data yi yaptım. Yeni sürümü deneyeceğim onda da problem varsa yapacak bisey yok artık. Ziraat telefondan temassız ödeme yapamıyorum önce USB hata ayiklama modunu kapatın diye uyarı verdi ziraat uygulamasından. Kapattım. Sonra güvenliğiniz için temassız ödeme yapilamamaktadir diye uyarı verdi. Eu rom da sorun olmuyordu. Magisk ve root yok.

mcihan142

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Avea intouch
Konular
31
Hocam cihazım rootlu. Mix ile uygulamayı buldum fakat üzerinde herhangi bir işlem yapmaya çalıştığımda not possible hatası alıyorum

Üst Alt