Rom Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.6.23 Mi-Globe ROM

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
MAD1453 hocam, Orangefoxtan Dosyalar denen uygulamayı sildim ve sorun düzeldi. Dolby Atmos ve diger flaslamam gereken dosyaları yüklü diğer dosya yöneticilerinden secip kurabiliyorum. ilginiz için sağ olun saygılarımla.
Çözmüş olmanıza sevindim hocam. Güle güle kullanın. :)

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
MAD1453 hocam, Orangefoxtan Dosyalar denen uygulamayı sildim ve sorun düzeldi. Dolby Atmos ve diger flaslamam gereken dosyaları yüklü diğer dosya yöneticilerinden secip kurabiliyorum. ilginiz için sağ olun saygılarımla.
Hocam bende de aynı sorun var dosya yolu nedir ben aradım bulamadım. Bir türlü silemedim.

Ekleme : dosya yolunu bulup sildim sorun çözüldü

Eski yazışmalar konudan silinmiş. Başkalarına faydası ola bilirdi..

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Hocam bende de aynı sorun var dosya yolu nedir ben aradım bulamadım. Bir türlü silemedim.

Hocam yazışmalar duruyor, bir önceki sayfada :) çözmüş olmanıza sevindim, güle güle kullanın :)

mcaylak

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut celal
Cihazım
Note 5
Konular
0
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

21.3.18 kullandığım en sorunsuz MIUI 12.5 bu güncellemeyi henüz kurmadım

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Hocam yazışmalar duruyor, bir önceki sayfada :) çözmüş olmanıza sevindim, güle güle kullanın :)
Tapatalk da görünmüyor sanırım. Tarayıcı dan pek girmiyorum ondan sanırım

Mt Manger ile sildim. Neden de private app klasörü kurtarma modunda boş görünüyor bende. Normal dosya yönetici ile yola devam

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5

Hocam tam olarak nasıl çözdünüz? Ben herhangi bir rom kurduğumda o tür uygulamaları hemen silerim. GoogleDocuments diye bir dosya mı dediğiniz? Eğer o ise bende zaten silinmiş durumda ve ben bir türlü magisk ile herhangi bir zip flashlayamıyorum. Fontlar dahil. Aslında birkaçı oldu görünüyor ayarlarda ama mesela fontlar sisteme etki etmiyor. Sistem read-only durumunda olabilir mi telefon? Bir de twrp flashlayabileceğim bir font var mı? Milan Pro buldum onda da hata veriyor. MIUI ın default sistem fontuna karşı acayip takıntım var ve değiştirmem lazım. Teşekkürler.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Tapatalk da görünmüyor sanırım. Tarayıcı dan pek girmiyorum ondan sanırım

Mt Manger ile sildim. Neden de private app klasörü kurtarma modunda boş görünüyor bende. Normal dosya yönetici ile yola devam

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tam olarak nasıl çözdünüz? Ben herhangi bir rom kurduğumda o tür uygulamaları hemen silerim. GoogleDocuments diye bir dosya mı dediğiniz? Eğer o ise bende zaten silinmiş durumda ve ben bir türlü magisk ile herhangi bir zip flashlayamıyorum. Fontlar dahil. Aslında birkaçı oldu görünüyor ayarlarda ama mesela fontlar sisteme etki etmiyor. Sistem read-only durumunda olabilir mi telefon? Bir de twrp flashlayabileceğim bir font var mı? Milan Pro buldum onda da hata veriyor. MIUI ın default sistem fontuna karşı acayip takıntım var ve değiştirmem lazım. Teşekkürler.
Hocam flaslayacağınız dosyaları tekrar indirip kurmayı veya magisk sürümü değiştirmeyi denediniz mi?

dearlover

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zek
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
5
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam flaslayacağınız dosyaları tekrar indirip kurmayı veya magisk sürümü değiştirmeyi denediniz mi?
Denedim hocam. Çok farklı fontlar ve 21.4 ve 22 magisk ile de denedim. İlk defa böyle bir sorun geliyor başıma. Temiz kurulum ile geçtim halbuki roma. Fontun birini yüklerken "legacy device detected, using old key check method" hatası aldım, bu ilginç geldi bana. Sanki magisk kök olarak tam roma etki edemiyor.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Denedim hocam. Çok farklı fontlar ve 21.4 ve 22 magisk ile de denedim. İlk defa böyle bir sorun geliyor başıma. Temiz kurulum ile geçtim halbuki roma. Fontun birini yüklerken "legacy device detected, using old key check method" hatası aldım, bu ilginç geldi bana. Sanki magisk kök olarak tam roma etki edemiyor.
Yeni magiskte flashladıysanız eğer neden böyle oluyor emin değilim. Romu tekrardan magiskli indirmeyi (show all setting kısmından magisk seçebiliyorsunuz), ardından romu kurup wipe-cache yapıp deneme imkânınız var mı.

İİlla font arıyorsanız temalar uygulamasından "EVO Regualar" indirip kullanmayı deneyebilirsiniz. Kendi fontum ve baya güzel haha--

Üst Alt