- Adım
- MAD
- Cihazım
- Mi 9T
- Meslek
- Psikoloji öğrencis
- Konular
- 7
Hocam bende de aynı sorun var dosya yolu nedir ben aradım bulamadım. Bir türlü silemedim.MAD1453 hocam, Orangefoxtan Dosyalar denen uygulamayı sildim ve sorun düzeldi. Dolby Atmos ve diger flaslamam gereken dosyaları yüklü diğer dosya yöneticilerinden secip kurabiliyorum. ilginiz için sağ olun saygılarımla.
Hocam yazışmalar duruyor, bir önceki sayfadaHocam bende de aynı sorun var dosya yolu nedir ben aradım bulamadım. Bir türlü silemedim.
Ekleme : dosya yolunu bulup sildim sorun çözüldü
Eski yazışmalar konudan silinmiş. Başkalarına faydası ola bilirdi..
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Paylaşım için teşekkürler hocamResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
21.3.18 kullandığım en sorunsuz MIUI 12.5 bu güncellemeyi henüz kurmadım
Tapatalk da görünmüyor sanırım. Tarayıcı dan pek girmiyorum ondan sanırımHocam yazışmalar duruyor, bir önceki sayfadaçözmüş olmanıza sevindim, güle güle kullanın
![]()
Hocam tam olarak nasıl çözdünüz? Ben herhangi bir rom kurduğumda o tür uygulamaları hemen silerim. GoogleDocuments diye bir dosya mı dediğiniz? Eğer o ise bende zaten silinmiş durumda ve ben bir türlü magisk ile herhangi bir zip flashlayamıyorum. Fontlar dahil. Aslında birkaçı oldu görünüyor ayarlarda ama mesela fontlar sisteme etki etmiyor. Sistem read-only durumunda olabilir mi telefon? Bir de twrp flashlayabileceğim bir font var mı? Milan Pro buldum onda da hata veriyor. MIUI ın default sistem fontuna karşı acayip takıntım var ve değiştirmem lazım. Teşekkürler.Hocam bende de aynı sorun var dosya yolu nedir ben aradım bulamadım. Bir türlü silemedim.
Ekleme : dosya yolunu bulup sildim sorun çözüldü
Eski yazışmalar konudan silinmiş. Başkalarına faydası ola bilirdi..
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.Tapatalk da görünmüyor sanırım. Tarayıcı dan pek girmiyorum ondan sanırım
Mt Manger ile sildim. Neden de private app klasörü kurtarma modunda boş görünüyor bende. Normal dosya yönetici ile yola devam
Hocam flaslayacağınız dosyaları tekrar indirip kurmayı veya magisk sürümü değiştirmeyi denediniz mi?Hocam tam olarak nasıl çözdünüz? Ben herhangi bir rom kurduğumda o tür uygulamaları hemen silerim. GoogleDocuments diye bir dosya mı dediğiniz? Eğer o ise bende zaten silinmiş durumda ve ben bir türlü magisk ile herhangi bir zip flashlayamıyorum. Fontlar dahil. Aslında birkaçı oldu görünüyor ayarlarda ama mesela fontlar sisteme etki etmiyor. Sistem read-only durumunda olabilir mi telefon? Bir de twrp flashlayabileceğim bir font var mı? Milan Pro buldum onda da hata veriyor. MIUI ın default sistem fontuna karşı acayip takıntım var ve değiştirmem lazım. Teşekkürler.
Denedim hocam. Çok farklı fontlar ve 21.4 ve 22 magisk ile de denedim. İlk defa böyle bir sorun geliyor başıma. Temiz kurulum ile geçtim halbuki roma. Fontun birini yüklerken "legacy device detected, using old key check method" hatası aldım, bu ilginç geldi bana. Sanki magisk kök olarak tam roma etki edemiyor.Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam flaslayacağınız dosyaları tekrar indirip kurmayı veya magisk sürümü değiştirmeyi denediniz mi?
Yeni magiskte flashladıysanız eğer neden böyle oluyor emin değilim. Romu tekrardan magiskli indirmeyi (show all setting kısmından magisk seçebiliyorsunuz), ardından romu kurup wipe-cache yapıp deneme imkânınız var mı.Denedim hocam. Çok farklı fontlar ve 21.4 ve 22 magisk ile de denedim. İlk defa böyle bir sorun geliyor başıma. Temiz kurulum ile geçtim halbuki roma. Fontun birini yüklerken "legacy device detected, using old key check method" hatası aldım, bu ilginç geldi bana. Sanki magisk kök olarak tam roma etki edemiyor.