Rom Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.6.23 Mi-Globe ROM

tylerberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tyler
Cihazım
mi band 3
Konular
0
Zırt pırt rom değiştirmekten gına geldi valla. Yorumlar güzel. Ama benim artık uğraşasım yok :D

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Ya benim 9T'de çok feci bir şarj sıkıntım var, wifi ile bile 5 saatten fazla ekran süresi alamıyorum, oyun falan oynadığım yok. Bir keresinde telefonu 100den çıkarıp açtığımda 5dk da 91'e düştüğüne şahit oldum daha bir program başlatmadım birşey yapmadım çok canımı sıkıyor. En son pili değiştireceğim herhalde. Bu yüzden rom değiştiriyorum zırt bırt

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Uygulama simgesini yukarı sürükleyip kaldırma bugu halen devam ediyor, uygulama kaldırılmıyor üzerine basılı tutup kaldıra basınca anca kaldırılıyor

tylerberk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tyler
Cihazım
mi band 3
Konular
0
Çok şükür batarya ile ilgili skntım yok. Ama AOSP romların akıcılığı, MIUI.nin özellikleri çok kafa karıştırıyor. Bu arada ONEOS da o söylediğin uygulama kaldırma sorunu yok. Galiba sağlam romdayım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android 11 Android 10a göre daha fazla güç tüketiyor.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Uygulama simgesini yukarı sürükleyip kaldırma bugu halen devam ediyor, uygulama kaldırılmıyor üzerine basılı tutup kaldıra basınca anca kaldırılıyor
Hocam eğer MIUI isterseniz şarj olarak Premios rom tavsiye ederim. Aosp olarak da şark konusunda Dotos romun çok övüldüğünü gördüm. Forumda Dotos romun konusu da mevcut.

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Evet beyler ben de 21.3.24 Eu rom kuran mağdurlardanım :D Mi Globe 21.3.24'e Eu rom'dan geçerken format data yapmama gerek yok dimi, içindeki hiçbir bilginin gitmemesi çok önemli. Temiz kurulum yapacak hiç vaktim yok bu sıralar.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Evet beyler ben de 21.3.24 Eu rom kuran mağdurlardanım :D Mi Globe 21.3.24'e Eu rom'dan geçerken format data yapmama gerek yok dimi, içindeki hiçbir bilginin gitmemesi çok önemli. Temiz kurulum yapacak hiç vaktim yok bu sıralar.
Hocam, eu tabanlı rom olsa bile fornat datayla yani temiz kurulumla geçmenizi tavsiye ederim. Sonuçta farklı bir rom.

rukA

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Ziraat Mühendisi
Konular
19
Hocam, eu tabanlı rom olsa bile fornat datayla yani temiz kurulumla geçmenizi tavsiye ederim. Sonuçta farklı bir rom.

Hocam katılıyorum ama şu an günümü mahveden bir problemle karşı karşıyayım ve de benim temiz kurulum yapacak vaktim yok şu an. İnanın temiz kurulumdan sonra telefonu hazır hale getirmem 1 günden fazla sürüyor, uygulama içi birçok ayarı düzenlemem gerekiyor.

Eu Rom 21.3.10'a düşürmüştüm, format data yapmadan Mi Globe 21.3.24'e geçebilirim değil mi? Önerilen temiz kurulumdur tabi ama bu şekilde de yapabilirim değil mi?

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Hocam katılıyorum ama şu an günümü mahveden bir problemle karşı karşıyayım ve de benim temiz kurulum yapacak vaktim yok şu an. İnanın temiz kurulumdan sonra telefonu hazır hale getirmem 1 günden fazla sürüyor, uygulama içi birçok ayarı düzenlemem gerekiyor.

Eu Rom 21.3.10'a düşürmüştüm, format data yapmadan Mi Globe 21.3.24'e geçebilirim değil mi? Önerilen temiz kurulumdur tabi ama bu şekilde de yapabilirim değil mi?
Hocam yapamazsınız demiyorum tabi ki yaparsınız, ama herhangi bir problem olursa bu sefer daha sorunlu bir hale bile gelebilir. Cihazı direk twrp menüsüne atabilir vs vs. Yani sizin kendi tercihiniz, herhangi bir mesuliyet alamam bu durumda. Sağlıklı olanı temiz olarak geçmeniz. Yine de tercihin sizindir.

Üst Alt