Hocam eğer MIUI isterseniz şarj olarak Premios rom tavsiye ederim. Aosp olarak da şark konusunda Dotos romun çok övüldüğünü gördüm. Forumda Dotos romun konusu da mevcut.Uygulama simgesini yukarı sürükleyip kaldırma bugu halen devam ediyor, uygulama kaldırılmıyor üzerine basılı tutup kaldıra basınca anca kaldırılıyor
Hocam, eu tabanlı rom olsa bile fornat datayla yani temiz kurulumla geçmenizi tavsiye ederim. Sonuçta farklı bir rom.Evet beyler ben de 21.3.24 Eu rom kuran mağdurlardanımMi Globe 21.3.24'e Eu rom'dan geçerken format data yapmama gerek yok dimi, içindeki hiçbir bilginin gitmemesi çok önemli. Temiz kurulum yapacak hiç vaktim yok bu sıralar.
Hocam, eu tabanlı rom olsa bile fornat datayla yani temiz kurulumla geçmenizi tavsiye ederim. Sonuçta farklı bir rom.
Hocam yapamazsınız demiyorum tabi ki yaparsınız, ama herhangi bir problem olursa bu sefer daha sorunlu bir hale bile gelebilir. Cihazı direk twrp menüsüne atabilir vs vs. Yani sizin kendi tercihiniz, herhangi bir mesuliyet alamam bu durumda. Sağlıklı olanı temiz olarak geçmeniz. Yine de tercihin sizindir.Hocam katılıyorum ama şu an günümü mahveden bir problemle karşı karşıyayım ve de benim temiz kurulum yapacak vaktim yok şu an. İnanın temiz kurulumdan sonra telefonu hazır hale getirmem 1 günden fazla sürüyor, uygulama içi birçok ayarı düzenlemem gerekiyor.
Eu Rom 21.3.10'a düşürmüştüm, format data yapmadan Mi Globe 21.3.24'e geçebilirim değil mi? Önerilen temiz kurulumdur tabi ama bu şekilde de yapabilirim değil mi?