MIUI 12.5 Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.11.24 EU Beta ROM (Son Beta ROM)

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Burda hep mukemmel hem stabil dediginiz romu max bir hafta kullaniyorsunuz begenmediginiz romuda 1 saat bile kullanmiyonuz burda en az 1 ay kullandiginiz romlari yazarsaniz daha iyi olur belkide kullanmisinizdir ben mi9tden bezdim oneplus 8t ye gectim rahat ediyorum hicbir sıkıntısı yok cok stabil ama ben size en cok kullandigim rom miuimix romuydu en stabili bana gore tam 1 yil kullandim bosa diger romlari deniyorsunuz ben soyleyim sizlere illaki bazi artilari vardir genel performans ve pil performansi en iyi rom budur.
Ben bazen günde 2 rom değişen bir insanım. Canım sıkıldıkça rom değişirim. Kasan donan romda 1 saat bile dayanamam. Dediğiniz gibi her romun artı ve eksileri vardır. Kullandığım son aops rom 'crdroid' mükemmel hızlıydı. Özelleştirmesi bol ful Türkçe bir romdu. Şu an cihazımda yüklü olan Premios rom ise Türk geliştiriciler tarafından geliştirilen ve hak ettiği değeri görmeyen bir rom. Mükemmel stabil, hızlı ve şarj süresi de gayet iyi. Ben beğendiğim romu bir kaç kişiye tavsiye ederim. Onlardan da yorum aldıktan sonra paylaşırım. Ama bu demek değil ki beğendiğim roma sabit kalacağım. Bi bakarsınız yarın yine değişirim. Aşık olduğum crdroidde 2 gün kaldım çünkü başka bir şey denemek istedim. Ama gayet güzel rom olduğu için başkalarının da kullanması için tavsiye ederim.

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Burda hep mukemmel hem stabil dediginiz romu max bir hafta kullaniyorsunuz begenmediginiz romuda 1 saat bile kullanmiyonuz burda en az 1 ay kullandiginiz romlari yazarsaniz daha iyi olur belkide kullanmisinizdir ben mi9tden bezdim oneplus 8t ye gectim rahat ediyorum hicbir sıkıntısı yok cok stabil ama ben size en cok kullandigim rom miuimix romuydu en stabili bana gore tam 1 yil kullandim bosa diger romlari deniyorsunuz ben soyleyim sizlere illaki bazi artilari vardir genel performans ve pil performansi en iyi rom budur.
Herkesin tercihi isteği vs farklıdır hocam. Kimi için özelleştirme, kimi benim için pil, kimi performans olsun, kimi ne olursa olsun en güncel sürümü kullanayım der veya kimi ise rom değiştirmekten denemekten zevk alır. Seçenek çok olduğu için de insanlar farklı romlara yöneliyor. En iyi romu kendilerince bulmaya çalışıyor. Özelleştirme olan romda bir bug vardır ve o bug o kullanıcının en çok kullandığı şeydir(Çok basit örnek veriyorum notlar uygulamasında kasma donma) o romu kötüler veya kullanmaz. Herkesin kendince yorumu var. Miuimix evet pil konusunda bence de gayet başarılı bir rom. Ama mesela MAD1453 hocamın dediği premios romu ise benim gözümde pil konusunda miuimix e yakın özelleştirmesi bol bol olan bir rom.
Kısaca herkesin yorumu farklı. Kimse boşa rom denemiyor. Herkes kendi isteği ile değişiklik yapıyor. Bu iş kolay olunca da ve tekrar diyorum seçenek çok olunca herkes kendine uygun romu bulmaya çalışıyor. Umarım anlatabilmişimdir. Yeni cihazınız hayırlı olsun bu arada. :)

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12
Herkesin tercihi isteği vs farklıdır hocam. Kimi için özelleştirme, kimi benim için pil, kimi performans olsun, kimi ne olursa olsun en güncel sürümü kullanayım der veya kimi ise rom değiştirmekten denemekten zevk alır. Seçenek çok olduğu için de insanlar farklı romlara yöneliyor. En iyi romu kendilerince bulmaya çalışıyor. Özelleştirme olan romda bir bug vardır ve o bug o kullanıcının en çok kullandığı şeydir(Çok basit örnek veriyorum notlar uygulamasında kasma donma) o romu kötüler veya kullanmaz. Herkesin kendince yorumu var. Miuimix evet pil konusunda bence de gayet başarılı bir rom. Ama mesela MAD1453 hocamın dediği premios romu ise benim gözümde pil konusunda miuimix e yakın özelleştirmesi bol bol olan bir rom.
Kısaca herkesin yorumu farklı. Kimse boşa rom denemiyor. Herkes kendi isteği ile değişiklik yapıyor. Bu iş kolay olunca da ve tekrar diyorum seçenek çok olunca herkes kendine uygun romu bulmaya çalışıyor. Umarım anlatabilmişimdir. Yeni cihazınız hayırlı olsun bu arada. :)
Madem Türkler yapmış birde premios deneyelim bundan sonraki romum o olacak.
Rom denemek test etmek güzel bir hastalıktır :)

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
anaksinamun, İçin içini yedi dimi ne var bu romda diye giggle~~

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

anaksinamun

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali osman
Cihazım
Mi 9 t
Konular
12

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Madem Türkler yapmış birde premios deneyelim bundan sonraki romum o olacak.
Rom denemek test etmek güzel bir hastalıktır :)
Valla kurun keyfinize bakın. Para verseniz böyle bir rom bulamazsınız o derece diyorum. Hızlı, stabil ve nispeten güncel bir rom. İlk izlenimlerime göre şarj süresi de baya güzel olacak.

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Aynen bir bakayım ne var dedim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eu ya göre daha stabil bence uygulama açılışlarında 1 sn bekleme bunda da var
Teşekkürler bilgi için hocam. Stoya hocam önerdiyse vardır bir bildiği zaten :)

Üst Alt