Sadece twitter mi? bende WhatsApp telegram twitter instagram gibi programlarda da bu surumde 1 sn lik gecikme var.. Önceki surumde yoktu. Sinir bozucuBu son sürüm pil olarak çok iyi ancak twitter da trade online da falan çok takılıyo bende. Varmı bu sorunu yaşayan.
Aynen hepsinde var bende de. Bi eski sürüme döndüm mecburenSadece twitter mi? bende WhatsApp telegram twitter instagram gibi programlarda da bu surumde 1 sn lik gecikme var.. Önceki surumde yoktu. Sinir bozucu
Pili yüzde 20 altına düşürmeden şarj etmeniz daha iyi olur benden tavsiyeBu sürümde pil performansı bana göre çok iyi.
Oneos son sürümü iyiydi hocam, stabillik açısından. Ama pil konusunda şu an için yorum yapamam, kullanalı baya oldu.Arkadaşlar cihazı yeni aldım bu romu kurmayı düşünüyorum cihazı kullanan arkadaşlar stabil ve pil performansı olarak hangi MIUI romu önerirsiniz.?
Yeni surumde de uygulama içi gecikmeler devam ediyor. Düzeltmemisler..Tweetter WhatsApp, telegram vsvsv yine sayfa geçişleri bir sn gecikmeliGecikme çin beta kaynaklı herkeste var arkadaşlar