- Adım
- SERDAR
- Cihazım
- POCO X3 NFC
- Meslek
- Ev Erkeği
- Konular
- 104
Bende uzun zamandır eu kullanmıyorum hocam. Hep alternatif olarak miuimix tercih ediyordum. Geçen sizin konulardan okudum bu romun bizdeki stabil versiyonuna geçtim de pek bir fark göremedim. Pil performans konusunda fark göremedim yani. Ondan konu açmadım artık.cagri0102, Estağfurullah,tedbili mekanda ferahlık vardır, sürekli eu eu eu eu daral geldi bana zamanında bu romu bulup kullandım ve her telefonuma mutlaka yükler konusunu açarım tıpkı mi-globe gibi ama onlarda stabil desteğini çok vermiyorlar....
Evet evet durumun farkındayım. Öyle abartı süreler beklemiyorum zaten. Kafamda oturttuğum için çoğu romu benim cihazda en azından neyin nasıl tepki vereceğini az çok tahmin ediyorum. O açıdan bir fark göremedim aslında. Yakında batarya değişimlerine başlarız zaten Deji bizi beklercagri0102, 9T için artık en iyi pil süresini Aosp romlardan alabilirsiniz,MIUI romlar artık ilk zamanki pil süresini vermezler...
1 ay oldu OneOS sağlam bayağıBurda hep mukemmel hem stabil dediginiz romu max bir hafta kullaniyorsunuz begenmediginiz romuda 1 saat bile kullanmiyonuz burda en az 1 ay kullandiginiz romlari yazarsaniz daha iyi olur belkide kullanmisinizdir ben mi9tden bezdim oneplus 8t ye gectim rahat ediyorum hicbir sıkıntısı yok cok stabil ama ben size en cok kullandigim rom miuimix romuydu en stabili bana gore tam 1 yil kullandim bosa diger romlari deniyorsunuz ben soyleyim sizlere illaki bazi artilari vardir genel performans ve pil performansi en iyi rom budur.
A11 olaydı iyiydiPremios diye bir rom var, a10 miui12, mükemmel..
Hocam dün bir kaç rom denemesi yaptım. Oneos rom premios vs kurdum. En akıcı ve düzgün çalışan rom premios oldu. Tam işte aradığımı buldum diye düşünürken ben textra sms kullanıyorum ve o uygulamada ne yaparsam yapayım sms bildirim sesi çıkmıyor. Sonra her zaman kullandığım dolby ve 66 hz ekran oc modunu kurdum, bu sefer diğer uygulamalardan da bildirim sesi gelmez oldu Halbuki baya memnun kalmıştım akıcılığından ama gene arayışlara girdimValla kurun keyfinize bakın. Para verseniz böyle bir rom bulamazsınız o derece diyorum. Hızlı, stabil ve nispeten güncel bir rom. İlk izlenimlerime göre şarj süresi de baya güzel olacak.
Benim için önemi olmayan ama sizin sürekli kullandığınız bir uygulama işte. Hocam şöyle bir durum var, ekran açıkken bildirim sesi gelmiyor bilginiz olsun. Onu ayarlardan ayarlamanız lazım. Ama ekran kapalıyken de gelmiyorsa yorum yapamayacağım maalesef. Akıcılık ve performans olarak çok güzel bir rom. dünden bu yana 4 saat 30 dakika ekran süresine %50 şarjım var hala.. ilk diye olabilir ama nerden bakarsanız genel olarak 6 saat ekran süresi verebilecek bir rom. Siz dediğime bakın bir daha, umarım öyle bir sorundur çözer de gönül rahatlığıyla kullanırsınız.Hocam dün bir kaç rom denemesi yaptım. Oneos rom premios vs kurdum. En akıcı ve düzgün çalışan rom premios oldu. Tam işte aradığımı buldum diye düşünürken ben textra sms kullanıyorum ve o uygulamada ne yaparsam yapayım sms bildirim sesi çıkmıyor. Sonra her zaman kullandığım dolby ve 66 hz ekran oc modunu kurdum, bu sefer diğer uygulamalardan da bildirim sesi gelmez oldu Halbuki baya memnun kalmıştım akıcılığından ama gene arayışlara girdim
Geliştricisi bıraktı hocam. Ama A10'u da baya işinizi görür emin olun.A11 olaydı iyiydi
Hocam ekran açıkken bildirim sesi gelmesini nerden açıyoruz? Dolby veya 66hz modundan biri tüm bildirimleri engelliyor. 66hz ise sorun değil kurmam, textra smsi de kurmam sorun değil ama dolby kurunca çıkan sese alıştım. Umarım ondan değildir, bugün yine kurup denemeler yaparım. Sağolasın hocamBenim için önemi olmayan ama sizin sürekli kullandığınız bir uygulama işte. Hocam şöyle bir durum var, ekran açıkken bildirim sesi gelmiyor bilginiz olsun. Onu ayarlardan ayarlamanız lazım. Ama ekran kapalıyken de gelmiyorsa yorum yapamayacağım maalesef. Akıcılık ve performans olarak çok güzel bir rom. dünden bu yana 4 saat 30 dakika ekran süresine %50 şarjım var hala.. ilk diye olabilir ama nerden bakarsanız genel olarak 6 saat ekran süresi verebilecek bir rom. Siz dediğime bakın bir daha, umarım öyle bir sorundur çözer de gönül rahatlığıyla kullanırsınız.
Ayarlar-Ses ve titreşim-Ek ayarlar'dan bulabilirsiniz hocam. Bende A10 için Dolby mevcut. Bazı modüller yan etki yapabiliyor roma. Belki oc modülü böyle bir şey yapmış olabilir hocam. İsterseniz baştan kurulum yapın, 66hz modülü kurmayın. Dolby de a10 için kurun öyle bir deneyin.Hocam ekran açıkken bildirim sesi gelmesini nerden açıyoruz? Dolby veya 66hz modundan biri tüm bildirimleri engelliyor. 66hz ise sorun değil kurmam, textra smsi de kurmam sorun değil ama dolby kurunca çıkan sese alıştım. Umarım ondan değildir, bugün yine kurup denemeler yaparım. Sağolasın hocam