MIUI 12.5 Mi 9T/K20 - MIUI 12.6 Android 11 - 21.11.24 EU Beta ROM (Son Beta ROM)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
cagri0102, Estağfurullah,tedbili mekanda ferahlık vardır, sürekli eu eu eu eu daral geldi bana zamanında bu romu bulup kullandım ve her telefonuma mutlaka yükler konusunu açarım tıpkı mi-globe gibi ama onlarda stabil desteğini çok vermiyorlar....

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
cagri0102, Estağfurullah,tedbili mekanda ferahlık vardır, sürekli eu eu eu eu daral geldi bana zamanında bu romu bulup kullandım ve her telefonuma mutlaka yükler konusunu açarım tıpkı mi-globe gibi ama onlarda stabil desteğini çok vermiyorlar....
Bende uzun zamandır eu kullanmıyorum hocam. Hep alternatif olarak miuimix tercih ediyordum. Geçen sizin konulardan okudum bu romun bizdeki stabil versiyonuna geçtim de pek bir fark göremedim. Pil performans konusunda fark göremedim yani. Ondan konu açmadım artık. :)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
cagri0102, 9T için artık en iyi pil süresini Aosp romlardan alabilirsiniz,MIUI romlar artık ilk zamanki pil süresini vermezler...

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
cagri0102, 9T için artık en iyi pil süresini Aosp romlardan alabilirsiniz,MIUI romlar artık ilk zamanki pil süresini vermezler...
Evet evet durumun farkındayım. Öyle abartı süreler beklemiyorum zaten. Kafamda oturttuğum için çoğu romu benim cihazda en azından neyin nasıl tepki vereceğini az çok tahmin ediyorum. O açıdan bir fark göremedim aslında. Yakında batarya değişimlerine başlarız zaten Deji bizi bekler :)

Archetive

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
23
Burda hep mukemmel hem stabil dediginiz romu max bir hafta kullaniyorsunuz begenmediginiz romuda 1 saat bile kullanmiyonuz burda en az 1 ay kullandiginiz romlari yazarsaniz daha iyi olur belkide kullanmisinizdir ben mi9tden bezdim oneplus 8t ye gectim rahat ediyorum hicbir sıkıntısı yok cok stabil ama ben size en cok kullandigim rom miuimix romuydu en stabili bana gore tam 1 yil kullandim bosa diger romlari deniyorsunuz ben soyleyim sizlere illaki bazi artilari vardir genel performans ve pil performansi en iyi rom budur.
1 ay oldu OneOS sağlam bayağı

Onizukasensei

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Valla kurun keyfinize bakın. Para verseniz böyle bir rom bulamazsınız o derece diyorum. Hızlı, stabil ve nispeten güncel bir rom. İlk izlenimlerime göre şarj süresi de baya güzel olacak.
Hocam dün bir kaç rom denemesi yaptım. Oneos rom premios vs kurdum. En akıcı ve düzgün çalışan rom premios oldu. Tam işte aradığımı buldum diye düşünürken ben textra sms kullanıyorum ve o uygulamada ne yaparsam yapayım sms bildirim sesi çıkmıyor. Sonra her zaman kullandığım dolby ve 66 hz ekran oc modunu kurdum, bu sefer diğer uygulamalardan da bildirim sesi gelmez oldu Halbuki baya memnun kalmıştım akıcılığından ama gene arayışlara girdim

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Hocam dün bir kaç rom denemesi yaptım. Oneos rom premios vs kurdum. En akıcı ve düzgün çalışan rom premios oldu. Tam işte aradığımı buldum diye düşünürken ben textra sms kullanıyorum ve o uygulamada ne yaparsam yapayım sms bildirim sesi çıkmıyor. Sonra her zaman kullandığım dolby ve 66 hz ekran oc modunu kurdum, bu sefer diğer uygulamalardan da bildirim sesi gelmez oldu Halbuki baya memnun kalmıştım akıcılığından ama gene arayışlara girdim
Benim için önemi olmayan ama sizin sürekli kullandığınız bir uygulama işte. Hocam şöyle bir durum var, ekran açıkken bildirim sesi gelmiyor bilginiz olsun. Onu ayarlardan ayarlamanız lazım. Ama ekran kapalıyken de gelmiyorsa yorum yapamayacağım maalesef. Akıcılık ve performans olarak çok güzel bir rom. dünden bu yana 4 saat 30 dakika ekran süresine %50 şarjım var hala.. ilk diye olabilir ama nerden bakarsanız genel olarak 6 saat ekran süresi verebilecek bir rom. Siz dediğime bakın bir daha, umarım öyle bir sorundur çözer de gönül rahatlığıyla kullanırsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A11 olaydı iyiydi
Geliştricisi bıraktı hocam. Ama A10'u da baya işinizi görür emin olun.

Onizukasensei

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi 9t
Konular
2
Benim için önemi olmayan ama sizin sürekli kullandığınız bir uygulama işte. Hocam şöyle bir durum var, ekran açıkken bildirim sesi gelmiyor bilginiz olsun. Onu ayarlardan ayarlamanız lazım. Ama ekran kapalıyken de gelmiyorsa yorum yapamayacağım maalesef. Akıcılık ve performans olarak çok güzel bir rom. dünden bu yana 4 saat 30 dakika ekran süresine %50 şarjım var hala.. ilk diye olabilir ama nerden bakarsanız genel olarak 6 saat ekran süresi verebilecek bir rom. Siz dediğime bakın bir daha, umarım öyle bir sorundur çözer de gönül rahatlığıyla kullanırsınız.
Hocam ekran açıkken bildirim sesi gelmesini nerden açıyoruz? Dolby veya 66hz modundan biri tüm bildirimleri engelliyor. 66hz ise sorun değil kurmam, textra smsi de kurmam sorun değil ama dolby kurunca çıkan sese alıştım. Umarım ondan değildir, bugün yine kurup denemeler yaparım. Sağolasın hocam

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Hocam ekran açıkken bildirim sesi gelmesini nerden açıyoruz? Dolby veya 66hz modundan biri tüm bildirimleri engelliyor. 66hz ise sorun değil kurmam, textra smsi de kurmam sorun değil ama dolby kurunca çıkan sese alıştım. Umarım ondan değildir, bugün yine kurup denemeler yaparım. Sağolasın hocam
Ayarlar-Ses ve titreşim-Ek ayarlar'dan bulabilirsiniz hocam. Bende A10 için Dolby mevcut. Bazı modüller yan etki yapabiliyor roma. Belki oc modülü böyle bir şey yapmış olabilir hocam. İsterseniz baştan kurulum yapın, 66hz modülü kurmayın. Dolby de a10 için kurun öyle bir deneyin.

Ekli dosyalar

• IMG_20210315_141221.jpg
    IMG_20210315_141221.jpg
    179,2 KB · Görüntüleme: 11
Üst Alt