- Adım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Cihazım
- ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
- Konular
- 241
Globale gelmesi gerekiyor L1 olması içinTeşekkürler hocam stabil bekleyeceğiz o zaman .
Globale gelmesi gerekiyor L1 olması içinTeşekkürler hocam stabil bekleyeceğiz o zaman .
konu basındakı twrp den kurdum yıne aynıYok hocam bende zaten bundan önceki sürüm kurulu idi onun için üstüne attım. Sıfırdan kuracaksınız sizin dediğiniz gibi yapa bilirsiniz.
Ekleme : Konu başındaki twrp ile kurulum yapmayı deneyin.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sanırım rom bozuk hocam wınrardan pc de acınca bozuk dıyor sorunlu ındırmıs kurulum herzamankı gıbı kurulum yapmıstımRomu nasıl kuruyorsunuz tek tek anlatır mısınız hocam?
Olabilir. Dosyayı tekrar idm ile indirin dilerseniz.sanırım rom bozuk hocam wınrardan pc de acınca bozuk dıyor sorunlu ındırmıs kurulum herzamankı gıbı kurulum yapmıstım
ıyı degıl dedıler hocam zaten cok agır ındırıyor tekrar ındırmıcemOlabilir. Dosyayı tekrar idm ile indirin dilerseniz.
Hocam rom çıkalı daha çok olmadı kim neden iyi değil desin ki hemen? Ben 1 hafta kullanmadan romun iyi ve kötü olduğuna dair yorumda bulunulmasına karşıyım biraz. Siz yine de 1 hafta bekleyin sonrasında yorumlara göre tekrar denersiniz tabi.ıyı degıl dedıler hocam zaten cok agır ındırıyor tekrar ındırmıcem
İlk çıkan A11 betalarda pişman olmuştum ama bu gerçekten iyi olmuş gibi. Tabi 1 hafta deneyelim daha net belli olur.Iyi kötü olayı her kese göre değişir hocam. Tekrar indirip deneyin bence pişman olmazsınız.
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi