- Adım
- Erdem Turan
- Cihazım
- Xiaomi 11T Pro
- Konular
- 23
Deneyelim bakalım. Paylaşım için teşekkürler.
Şöyle ki hocam örnek veriyorum;Arkadaşlar başlıkta açtım ama sorum şu romlar arası dahili hafıza silinmeden bozulmadan nasıl geçiş yapıyosunuz ?
Mesela mıuı 11 den mıuı 12 ye geçişte yada mıuı 10 a dönüşte..
Bir yolu var mı ?
POCO X3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Orange fox ile format data yapmadan dosyalar yerinde kalarak romlar arası geçiş yapabilirsiniz.@cagri0102 betadan kararlı gecıslerınde sıkıntı oluyor dıyosun pekı kararlı guncel surumden gerı donuste durum nasıl oluyor..12.06 eu dan mesela 11.06 eu ya donuste..sırf bu yuzden daha once mı9t vardı satmak zorunda kaldım,bı sekılde tekrar aldım..rom deneyen bır ınsanım lakın dosyalarımı tekrar tekrar dahılı hafızaya atmak uzun zaman alıyor.keske dahılıyı bolme sansımız olsaydı.bir kısmına dosyalarımız dururdu dıger kısımda da rom gecısını yapabılırdık,hardısk gıbı mesela..
Kontrol merkezi sorununu bende doğruluyorum orda bir bug var muhtemelen.Benim gördüğüm sorun şu. Kontrol merkezi hangi taraftan çekersen çek bildirim paneli geliyor. Ancak telefonun en üstünden tutup çekince kontrol paneli geliyor. Ve hala ayarlar rehber geliştirici seçenekleri dosya yöneticisi vb sistem uygulamalarında ki aşağı yukarı kaydırma hassasiyeti berbat durumda. Miui 11 e geçtim tekrar. Yükleyecek olan arkadaşlar boş yere kurulu düzeniniz bozmayın. İki üç zil sesi ve duvar kağıdı için. Xiaomi iyice bkn çıkartmaya başladı.
Hocam dediğinizi denemek lazım. Pek sorun olacağını düşünmüyorum da işte her şekilde miui 12 kalıntıları kalacak falan yine sistem kararlı çalışmayabilir.@cagri0102 betadan kararlı gecıslerınde sıkıntı oluyor dıyosun pekı kararlı guncel surumden gerı donuste durum nasıl oluyor..12.06 eu dan mesela 11.06 eu ya donuste..sırf bu yuzden daha once mı9t vardı satmak zorunda kaldım,bı sekılde tekrar aldım..rom deneyen bır ınsanım lakın dosyalarımı tekrar tekrar dahılı hafızaya atmak uzun zaman alıyor.keske dahılıyı bolme sansımız olsaydı.bir kısmına dosyalarımız dururdu dıger kısımda da rom gecısını yapabılırdık,hardısk gıbı mesela..
Teşekkürler hocam bunu duyduğum iyi oldu..mıuı sürümünde sıkıntı olmaz peki android sürümde olabilir mi android 10 sürümden 9 a dönmek istesek mesela (mıuı 11 a9 gibi)Orange fox ile format data yapmadan dosyalar yerinde kalarak romlar arası geçiş yapabilirsiniz.
Bir de custom romlar arası geçişlerde 11-12 farketmeksizin geçiş yapabilirsiniz sıkıntı olmaz.
Android sürümü geçişlerinde sorun olabilir hocam. Ben yaşadım daha önce veri kaybettimTeşekkürler hocam bunu duyduğum iyi oldu..mıuı sürümünde sıkıntı olmaz peki android sürümde olabilir mi android 10 sürümden 9 a dönmek istesek mesela (mıuı 11 a9 gibi)
POCO X3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi