Öncelikle estağfurullah ne rahatsızlığı. Hepimiz birbirimize yardımcı olmak için varız hocam.
2. olarak kalıcı ekran bildirimi ne demek onu anlamadım fakat arama ve bildirim seslerini ayırma özelliği yok. Bu önerdiğim romlar orjinal çin romunu alırlar, türkçe dil eklenmiş ve gereksiz uygulamaları kaldırılmış ve sade bir halde paylaşırlar. Yani genel olarak özelleştirme standart MIUI kadar(Bir kaç ekstra özellikler geliyor tabiki) 3. olarak AOSP rom hakkında pek bilgim yok hocam bildiğim sorunları var A11 AOSP'lerin. Mesela son uygulamalara girdiğinizde bazen donuyor kalıyor telefon saçma sapan ufak tefek sorunlar. AOSP için bile A11 romlar henüz çok sağlıklı değil anlayacağınız. A10 rom isterseniz Picsel rom var. Picsel de özelleştirme yok üstünde ventom kernel ile geliyor(Oyunlarda iyi performans verir) hemde şarjını çok övüyorlar. Ama görsellik sıfır yani
Kısaca şöyle söyleyeyim;
- Benim için görsellik önemli değil, pil uzun gitsin yeter derseniz AOSP Picsel(Android 10)
- Ben MIUI 12 kullanmak istiyorum ama şarjı da iyi olsun derseniz 12.0.6.0 Eu veya MiuiMix
- Benim için şarj önemli değil görsellik çok önemli ve A11 olsun derseniz OneOS'u önerebilirim.(Konum forumda mevcut tüm bilgiler var orada rom ile ilgili)