- Adım
- Zek
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9T
- Konular
- 5
Hocam miroom 11.0.6 android kaçtı + kaç saat ekran süreleri alıyordunuz. En son da Greeshan ve miroom indirme linkleri atar mısınız teşekkür ederim
Rom - [By Greeshan] [ Mi 9T/Redmi K20] MIUI 12 Global Stabil 12.0.5.0 V2 [Android 10]
Custom Rom Tadında bol özelleştirmeli bir romdur. Hindistan veya Endonezya Stabili baz alır. Bölge seçimide mevcut ota güncelleme de mevcuttur. Cihazınızın Bl kilidi açık ve Twrp Yüklü olmalıdır. BOOTLOADER KİLİDİ...
forum.miuiturkiye.net
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MiRoom Android 10. En başta 9-10 saatleri görüyordum. Tlf kullandıkça, batarya aşındıkça ortalama 8 saati görüyordum. Yine de iyiydi. Greeshan da 6.30-7 saat civarı veriyor. Kullanımı 11 e göre daha kolay. Son sürüm olması vs derken buna geçtim ve memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu Greeshan romunu hangi recovery ile kuruyorsunuz ? Bende fastboot a düşüyor cihaz 3 defa denedim. Hatta en sonunda telefon full fastboot da kalmaya başladı.
Uygulama - vbmeta Yükleme Aracı - Tüm Cihazlar
vbmeta YÜKLEMEK ARTIK DAHA KOLAY :) Tüm cihazlar ile uyumludur. Mi 9SE, Mi 9T, Mi 8SE, Note 10 Lite için test edildi. vbmeta nedir, neden yüklenir? Cevap: TWRP'den rom yükleme sonrası Fastboot'a düşerseniz ve TWRP açılmaz ise kurmanız gereken bir imaj dosyası. İNDİRME BAĞLANTISI Yandex Disk...
forum.miuiturkiye.net
TWRP 3.4.0 ile kuruyorum. Fastboota düştüğünde konudaki vbmeta aracını yükleyin. Direkt olarak açılacaktır. Çin bazlı romlar ile global romlara geçişte her zaman fastboota düşer. Çözümü de vbmeta.
Son düzenleme: