Rom Mİ 9T/K20 - dotOS 6.0.0 Beta Android 12L Official Rom [AOSP] 11.04.2022

kutsay

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kutsay
Cihazım
Mi9t
Konular
9
Bu romun ekran görüntülerini çok beğendim ve bende buna geçmek istiyorum ancak birkaç sorum olacak.
1. Daha önce böyle bir yazılım işlemi yapmadım. Bootloader kilidi kaldırmak gerekiyor mu?
2. Yeni bildirim ekranı olan sağdan ve soldan kaydırmalı panel kullanılabiliyor mu bu rom yüklenince?
Cevaplarsanız çok sevinirim.

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Bu romun ekran görüntülerini çok beğendim ve bende buna geçmek istiyorum ancak birkaç sorum olacak.
1. Daha önce böyle bir yazılım işlemi yapmadım. Bootloader kilidi kaldırmak gerekiyor mu?
2. Yeni bildirim ekranı olan sağdan ve soldan kaydırmalı panel kullanılabiliyor mu bu rom yüklenince?
Cevaplarsanız çok sevinirim.
1- Bootloader kilidi açılmalı, Orangefox yüklenmeli ve talimatlara göre rom kurulumu yapılması gerekmektedir.
2- O özellik MIUI romlarına has bir şey bu saf Android gibi düşünebilirsiniz bunda yok. Harici 3. part uygulamalarla yapılır mı bilemiyorum tabi hocam.

kutsay

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Kutsay
Cihazım
Mi9t
Konular
9
1- Bootloader kilidi açılmalı, Orangefox yüklenmeli ve talimatlara göre rom kurulumu yapılması gerekmektedir.
2- O özellik MIUI romlarına has bir şey bu saf Android gibi düşünebilirsiniz bunda yok. Harici 3. part uygulamalarla yapılır mı bilemiyorum tabi hocam.
Anladım hocam çok teşekkür ederim cevabınız için.

kronos_022

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Zte blade 3
Konular
1
Arkadaşlar rom çıktığı dk larda kurdum
Rom çok stabil akıcı performanslı lakin:
-Dosya yöneticisinde(playstoredan kurduğum) Bazı klasörler kayıp oluyor. Ama Romda gelende sorun olmadı.
-İçine Gömülü Anx i değiştiremedim ve tek sorunu 4k 30fps modu yok. Bi kaç mod daha eksik gibi geldi.

bunlar dışında baya güzel stabil bir rom bence

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Arkadaşlar rom çıktığı dk larda kurdum
Rom çok stabil akıcı performanslı lakin:
-Dosya yöneticisinde(playstoredan kurduğum) Bazı klasörler kayıp oluyor. Ama Romda gelende sorun olmadı.
-İçine Gömülü Anx i değiştiremedim ve tek sorunu 4k 30fps modu yok. Bi kaç mod daha eksik gibi geldi.

bunlar dışında baya güzel stabil bir rom bence
Dosya yöneticisi ile ilgili belki tercih ettiğiniz yazılımın Android 11 ile ilgili destek sorunu vardır.
Anx için bir kaç bug var diyorlar muhtemelen bir sonraki güncellemede düzelir.
Ayrıca ilk defa bir AOSP de bu kadar kaldım bende gayet memnunum :)

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Kendi pil performansım ilk mesaja eklenmiştir. Romun pil performansını oradan bakarak baz alabilirsiniz.

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
cagri0102 Hocam, şimdi herhangi bir romu yedek alıp, bir başka roma geçme, romu beğenmeyip o yedeğe geri dönme gibi bir imkan mevcut mudur?

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
cagri0102 Hocam, şimdi herhangi bir romu yedek alıp, bir başka roma geçme, romu beğenmeyip o yedeğe geri dönme gibi bir imkan mevcut mudur?
Evet hocam mümkündür ama daha önce hiç yapmadım o yüzden nasıl yapıldığı konusunda bir fikrim yok :)

Üst Alt