1- Bootloader kilidi açılmalı, Orangefox yüklenmeli ve talimatlara göre rom kurulumu yapılması gerekmektedir.Bu romun ekran görüntülerini çok beğendim ve bende buna geçmek istiyorum ancak birkaç sorum olacak.
1. Daha önce böyle bir yazılım işlemi yapmadım. Bootloader kilidi kaldırmak gerekiyor mu?
2. Yeni bildirim ekranı olan sağdan ve soldan kaydırmalı panel kullanılabiliyor mu bu rom yüklenince?
Cevaplarsanız çok sevinirim.
Anladım hocam çok teşekkür ederim cevabınız için.1- Bootloader kilidi açılmalı, Orangefox yüklenmeli ve talimatlara göre rom kurulumu yapılması gerekmektedir.
2- O özellik MIUI romlarına has bir şey bu saf Android gibi düşünebilirsiniz bunda yok. Harici 3. part uygulamalarla yapılır mı bilemiyorum tabi hocam.
Dosya yöneticisi ile ilgili belki tercih ettiğiniz yazılımın Android 11 ile ilgili destek sorunu vardır.Arkadaşlar rom çıktığı dk larda kurdum
Rom çok stabil akıcı performanslı lakin:
-Dosya yöneticisinde(playstoredan kurduğum) Bazı klasörler kayıp oluyor. Ama Romda gelende sorun olmadı.
-İçine Gömülü Anx i değiştiremedim ve tek sorunu 4k 30fps modu yok. Bi kaç mod daha eksik gibi geldi.
bunlar dışında baya güzel stabil bir rom bence