Ayarlara girin customizationun içinde fod animation olacak oradan bakabilirsiniz.Hocam bu kilit ekranında parmak izi animasyonu olayını çözemedim özelleştirmelerden o özelligi bulamıyorum
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yapıyorum onu fakat ekranı kilitledigimde animasyon gelmiyor fakat animasyon olmasada ekran kilidi açılıyor. Alttaki çizgi olayını çözemedimAyarlara girin customizationun içinde fod animation olacak oradan bakabilirsiniz.
Hocam bunun için linkteki dosyayı magiskten flashlayın. Kurulum yapacaksınız ses kısma artırma tuşları ile kurulum talimatlarını takip edin.Birde şu alttaki çizgiyi kaldıramıyorumGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Parmak izini silin telefonu yeniden başlatın tekrar bir tanıtın bakalım. Olmaz ise ilk mesajda buglarda parmak izi ile ilgili bir çözüm var onu yapın düzelecektir. Bende animasyonlarda sorun yok.Yapıyorum onu fakat ekranı kilitledigimde animasyon gelmiyor fakat animasyon olmasada ekran kilidi açılıyor. Alttaki çizgi olayını çözemedim
Yok hocam estağfurullah. Bende yeniyim AOSP de araştırarak buluyorum çözümler. İpuçları olarak konuya ekleyeceğim zaten birazdan attıklarımıHocam leb demeden leblebiyi anlıyosunuz artık kafanızı arıtıyosam kusuruma bakmayın saolun teşekkür ederim
Hocam boşuna mıuı arayüzü ile uğraşıyomuşum kaç zamandır bunu farkettim dediklerinizi uyguladım şuan kafama yattı rom. Tek sorun ekran kapalıyken parmak izi anşmasyonu görünmemesi güncelleme ile düzelir umarım buda. Birde system update ye girdigimde internet hatası alıyorum sizdede öyle miYok hocam estağfurullah. Bende yeniyim AOSP de araştırarak buluyorum çözümler. İpuçları olarak konuya ekleyeceğim zaten birazdan attıklarımı