Rom Mİ 9T/K20 - dotOS 6.0.0 Beta Android 12L Official Rom [AOSP] 11.04.2022

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Hocam, bu aosp romlarda ses hep daha kısık gibi, bunu yükseltmenin bir çaresi var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de, snapchat hesabı olan var ise, bu roman snape giriş yapamıyorum deneyebilir mi?

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Hocam boşuna mıuı arayüzü ile uğraşıyomuşum kaç zamandır bunu farkettim dediklerinizi uyguladım şuan kafama yattı rom. Tek sorun ekran kapalıyken parmak izi anşmasyonu görünmemesi :) güncelleme ile düzelir umarım buda. Birde system update ye girdigimde internet hatası alıyorum sizdede öyle mi

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düzelir düzelir hocam. Sistem update hiç denemedim güncelleme gelirse ben bildiririm zaten burda hocam

Hocam, bu aosp romlarda ses hep daha kısık gibi, bunu yükseltmenin bir çaresi var mı?

Bir de, snapchat hesabı olan var ise, bu roman snape giriş yapamıyorum deneyebilir mi?
Roman snape derken hocam?

Ses konusunda sıkıntı yaşamadım. Birde Dolby kullanıyorum ben genelde belki ondan yaşamadım bilemiyorum hocam.

Az sonra aranıza katılacağım, miui kaldırmadığım bloatware kalmadı ama android sistem pil tükemini düşüremedim bir türlü. Daha önce aosp denetim fakat kameradan dolayı miui dönmüştüm.
Anx kamera mevcut içinde. Miui kamera uygulamasının aynısı bunda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum kamera ile ilgili

Son düzenleme:

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Düzelir düzelir hocam. Sistem update hiç denemedim güncelleme gelirse ben bildiririm zaten burda hocam

Roman snape derken hocam?
Bu romda snapchat kullanan varsa yazmak istedim hocam kusura bakma. Romu kullandınız herhalde bugün, görüşünüz nedir, veya başka bir tavsiyeniz var mı aops olarak a11?

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Bu romda snapchat kullanan varsa yazmak istedim hocam kusura bakma. Romu kullandınız herhalde bugün, görüşünüz nedir, veya başka bir tavsiyeniz var mı aops olarak a11?
Rom gayet güzel bir sorun yaşamadım pili de gayet iyi. 8 9 saat mobil veri. Bluetooth sürekli bağlı bir şekilde bu 8 9 saatte aldığım değerleri sizin için atıyorum. Siz kafanızda oluşturun artık hocam pil durumunu.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20210210-002124.png
    Screenshot_20210210-002124.png
    138,2 KB · Görüntüleme: 62
  • Screenshot_20210210-002154.png
    Screenshot_20210210-002154.png
    155,3 KB · Görüntüleme: 63

MAD1453

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
MAD
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Psikoloji öğrencis
Konular
7
Rom gayet güzel bir sorun yaşamadım pili de gayet iyi. 8 9 saat mobil veri. Bluetooth sürekli bağlı bir şekilde bu 8 9 saatte aldığım değerleri sizin için atıyorum. Siz kafanızda oluşturun artık hocam pil durumunu.
Teşekkür ederim hocam, sağ olun

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Bu pixel launcherda hiç özelleştirme yokmu? Klasör bile yapamıyorum, alt menü sabitlenmiyor, simge boyutu değişmiyor (yada ben bulamadım). Nova vardı zamanında satın almıştım, onda da tam ekran hareketleri sorunlu, sağa kaydırınca google keşfet açılmıyor. Çözüm bilen varmı? Volte açılmadı sizde aktif mi?

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Bu pixel launcherda hiç özelleştirme yokmu? Klasör bile yapamıyorum, alt menü sabitlenmiyor, simge boyutu değişmiyor (yada ben bulamadım). Nova vardı zamanında satın almıştım, onda da tam ekran hareketleri sorunlu, sağa kaydırınca google keşfet açılmıyor. Çözüm bilen varmı?
Klasörleme yapılıyor standart 2 uygulamayı üst üste koyunca klasör yapıyor. Simge boyutu değişmesi için ayarlardan görüntü boyutunu değiştiirebilirsiniz ama bu sefer herşey büyüyor yada küçülüyor yada ayarlar custom ayarlardan en aşağıda launcher grid var oraya girip anasayfa düzenini değiştirebilirsiniz (4x4 3x3 vs) Pixel launcher biraz sade kalmış miui daki gibi özelleştirme beklemek doğru olmaz tabiki. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Klasörleme yapılıyor standart 2 uygulamayı üst üste koyunca klasör yapıyor. Simge boyutu değişmesi için ayarlardan görüntü boyutunu değiştiirebilirsiniz ama bu sefer herşey büyüyor yada küçülüyor yada ayarlar custom ayarlardan en aşağıda launcher grid var oraya girip anasayfa düzenini değiştirebilirsiniz (4x4 3x3 vs) Pixel launcher biraz sade kalmış miui daki gibi özelleştirme beklemek doğru olmaz tabiki. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Volte? Aktif fakat simgesi mi gözükmüyoru yoksa?

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Üst Alt