- Adım
- YiğitCan
- Konular
- 14
aosp romlar her ne kadar hızlı ve batarya performansının üst seviyede olduğunu bilmeme rağmen sevmediğim için bu konudaki romu kuracağım sanırım
Konunun adı zaten önerdiğim rom hocam, önerdiğim rom konusuna gelip ne önerirsiniz diye soruyorsunuzBu romda kulaklıktan az ses gelme problemi var mı? Tavsiye eder misiniz? MIUI rom araştırıyorum ne önerirsiniz? Batarya akıcılık stabiilik konusunda iyi olmasını istiyorum.
Hala öneriyor musunuz manasında sormuştum. Teşekkürker.Konunun adı zaten önerdiğim rom hocam, önerdiğim rom konusuna gelip ne önerirsiniz diye soruyorsunuz![]()
Ben kurdum sorunsuz kullanıyorum hocam ses konusunda da sorun çıkarmadıHala öneriyor musunuz manasında sormuştum. Teşekkürker.
Evet hala öneriyorum, şuan romu kullanmıyorum ama herhangi bir sorunu yok.Hala öneriyor musunuz manasında sormuştum. Teşekkürker.
Evet Android 11 olacak. Temiz kurulum yapmanız gerek.Hocam bende mi9t kullanıyorum sürüm miui12.0.9 android 10 suan. bende miui12.5.2ye guncellesem sorun olur mu .bide android 11 sürümle mi yuklenecek
Hocam miui sürümünden güncelleme paketini seçin deyip onu seçicem bu kadar değil mi yoksa yanlış mı biliyorumEvet Android 11 olacak. Temiz kurulum yapmanız gerek.