Deneyimlerinizi ve arka kapak kapanma sorunu hakkında dönüş yaparsanız sevinirim hocamSonunda bende sipariş verdim bakalım hayırlısı inşallah bir sorun olmaz.
Elbette ki hocam pili telefoncuya taktırıcam garanti olsun diyeDeneyimlerinizi ve arka kapak kapanma sorunu hakkında dönüş yaparsanız sevinirim hocam
O kadar olur hocam, ekran süresinden anlarsınız yeni mi takılmış kullanılmış pil mi takılmış..Pil'i taktırdım sonunda fakat HW Device İnfo'dan baktığım zaman 3987 diyor pil durumu şarj %9 şuan da ve biraz işkillenmedim değil. Pil'i telefoncuya taktırdım ne yazık ki işlem yapılırken orda bulunamıyormuşuz. Pil'in deji olduğunu kapağı açmadan anlamam mümkün değil dimi ? Birde pili taktıran diğer arkadaşlar device infodan pillerine bakabilirler mi ? Belki deji nin kendisinden kaynaklıdır.
Hocam pili tamamen bitirip kapalı şekilde şarj edeyim mi ilk şarj olarak ? Şu an telefon %2 'deO kadar olur hocam, ekran süresinden anlarsınız yeni mi takılmış kullanılmış pil mi takılmış..
Kayıp değeri fazla değil bence sıkıntı olmaz. Normal kullanımda aldığınız süreyi eski bataryaya göre kıyaslayan o zaman asıl belli eder. Birde pil tam olarak sığmış mı herhangi bir açıklık var mı acaba arka kapakta?Hocam pili tamamen bitirip kapalı şekilde şarj edeyim mi ilk şarj olarak ? Şu an telefon %2 'de
Telefoncuya yaptırdım her hangi bir açıklık yok adam 2-3 saat lastikler dursun üstüne demiş ama 1.5 saat geçtikten sonra çıkarttım. Şimdilik arka kapakta sıkıntı yokKayıp değeri fazla değil bence sıkıntı olmaz. Normal kullanımda aldığınız süreyi eski bataryaya göre kıyaslayan o zaman asıl belli eder. Birde pil tam olarak sığmış mı herhangi bir açıklık var mı acaba arka kapakta?
Teşekkürler bilgi için. Sanırım eski yapışkanlar temizlenip düzgün yapıştırıcı kullandığı zaman kapakta açıklık kalmıyor. Birde biraz kullandıktan sonra şarj olma süresi hakkında bilgi verebilirseniz de çok sevinirim herhangi bir farklılık var mı diye.Telefoncuya yaptırdım her hangi bir açıklık yok adam 2-3 saat lastikler dursun üstüne demiş ama 1.5 saat geçtikten sonra çıkarttım. Şimdilik arka kapakta sıkıntı yok