İnceleme Mi 9T Deji Batarya Değişimi

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
86
Sonunda bende sipariş verdim bakalım hayırlısı inşallah bir sorun olmaz.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
86
Pil'i taktırdım sonunda fakat HW Device İnfo'dan baktığım zaman 3987 diyor pil durumu şarj %9 şuan da ve biraz işkillenmedim değil. Pil'i telefoncuya taktırdım ne yazık ki işlem yapılırken orda bulunamıyormuşuz. Pil'in deji olduğunu kapağı açmadan anlamam mümkün değil dimi ? Birde pili taktıran diğer arkadaşlar device infodan pillerine bakabilirler mi ? Belki deji nin kendisinden kaynaklıdır.

umutizgi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9T 128GB
Meslek
E-Ticaret Yönetimi
Konular
86
Pil'i taktırdım sonunda fakat HW Device İnfo'dan baktığım zaman 3987 diyor pil durumu şarj %9 şuan da ve biraz işkillenmedim değil. Pil'i telefoncuya taktırdım ne yazık ki işlem yapılırken orda bulunamıyormuşuz. Pil'in deji olduğunu kapağı açmadan anlamam mümkün değil dimi ? Birde pili taktıran diğer arkadaşlar device infodan pillerine bakabilirler mi ? Belki deji nin kendisinden kaynaklıdır.
O kadar olur hocam, ekran süresinden anlarsınız yeni mi takılmış kullanılmış pil mi takılmış..

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
86
O kadar olur hocam, ekran süresinden anlarsınız yeni mi takılmış kullanılmış pil mi takılmış..
Hocam pili tamamen bitirip kapalı şekilde şarj edeyim mi ilk şarj olarak ? Şu an telefon %2 'de

gencemre27

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi Poco F3
Konular
3
Samsung Galaxy Note 8 cihazımda Deji kullanmıştım. 2 saat ekran süresi veren cihaz 6 saate çıkmıştı. WQHD falan cayır cayır kullanırım tabi ben hiç kısmam cihazı. Gayet memnundum. Yine bir batarya işim olsa yine Deji tercih ederim.

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Hocam pili tamamen bitirip kapalı şekilde şarj edeyim mi ilk şarj olarak ? Şu an telefon %2 'de
Kayıp değeri fazla değil bence sıkıntı olmaz. Normal kullanımda aldığınız süreyi eski bataryaya göre kıyaslayan o zaman asıl belli eder. Birde pil tam olarak sığmış mı herhangi bir açıklık var mı acaba arka kapakta?

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
86
Kayıp değeri fazla değil bence sıkıntı olmaz. Normal kullanımda aldığınız süreyi eski bataryaya göre kıyaslayan o zaman asıl belli eder. Birde pil tam olarak sığmış mı herhangi bir açıklık var mı acaba arka kapakta?
Telefoncuya yaptırdım her hangi bir açıklık yok adam 2-3 saat lastikler dursun üstüne demiş ama 1.5 saat geçtikten sonra çıkarttım. Şimdilik arka kapakta sıkıntı yok

Heisenberg45

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
Telefoncuya yaptırdım her hangi bir açıklık yok adam 2-3 saat lastikler dursun üstüne demiş ama 1.5 saat geçtikten sonra çıkarttım. Şimdilik arka kapakta sıkıntı yok
Teşekkürler bilgi için. Sanırım eski yapışkanlar temizlenip düzgün yapıştırıcı kullandığı zaman kapakta açıklık kalmıyor. Birde biraz kullandıktan sonra şarj olma süresi hakkında bilgi verebilirseniz de çok sevinirim herhangi bir farklılık var mı diye.

Üst Alt