- Adım
- ali osman
- Cihazım
- Mi 9 t
- Konular
- 12
O kadar kayıp normal bence durduğu yerde bile ölüyor bataryalar
senin imei yanlış atılmış olabilirmi çünkü yanlış imei atılmada batarya çok pil harcıyor.Crdroid kurdum ilk şarja göre performans kötü
Yok hocam imei kendim attım hatta 3 farklı mi9t de aynı şekilde imei işlemi uyguladım sorun olmadı acaba ilk gün diye mi böyle performans yani normalde kendi bataryası bile %100 den %90 A kadar 1 saat ekran süresi veriyordu ilk senenin sonundasenin imei yanlış atılmış olabilirmi çünkü yanlış imei atılmada batarya çok pil harcıyor.
bende deji almıştım ama bende 4000 yazıyordu 88 şarjdan sonra 3987 düştüCrdroid kurdum ilk şarja göre performans kötü
Bu ne hocam benim batarya yutarken sizin ki kokluyor kıllandım açıkçası benim dejiyi alıp başka pil mi taktılar bunlar ne yaptılar.bende deji almıştım ama bende 4000 yazıyordu 88 şarjdan sonra 3987 düştü
ben kendim taktım çok basit keşke kendiniz taksaydinizBu ne hocam benim batarya yutarken sizin ki kokluyor kıllandım açıkçası benim dejiyi alıp başka pil mi taktılar bunlar ne yaptılar.
Rom dan kaynaklı da olabilir.Bu ne hocam benim batarya yutarken sizin ki kokluyor kıllandım açıkçası benim dejiyi alıp başka pil mi taktılar bunlar ne yaptılar.
Değiştirdim şimdi DotOS'a geçtim inşallah düzelir yoksa telefoncuya gidip açtırıcam içini eğer farklı batarya takmışlarsa perişan ederim onları hee farklı değilse de dejiye yollarım. Arka kapakta açıklık olmasın diye telefoncuda yaptırdım hocamben kendim taktım çok basit keşke kendiniz taksaydiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rom dan kaynaklı da olabilir.
dotos pil konusunda benim hoşuma gitmediDeğiştirdim şimdi DotOS'a geçtim inşallah düzelir yoksa telefoncuya gidip açtırıcam içini eğer farklı batarya takmışlarsa perişan ederim onları hee farklı değilse de dejiye yollarım. Arka kapakta açıklık olmasın diye telefoncuda yaptırdım hocam
CrDroid sınıfta kaldı sadece pil değil bir kaç sorunu daha vardı şimdi Dot'a geçtim bu da olmazsa Evo'ya geçicem ondan sonra yine Miui dönücem artık. Eğer ki pil sorunu devam ederse zaten yukarıda yazdıklarımı yapıcam. Biliyorum hemen pilin farkı belli olmaz ama sorunum sadece pil değil.dotos pil konusunda benim hoşuma gitmedi