Yardım Mİ 9 T Pro Güncelleme

oguzalper06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
mi9tpro
Konular
5
Twrp yüklü cihazlarda güncelleme twrp ye girip yapiliyormuş benim cihazım hard brick olmuştu eskiden olma sevebide güncelleme yi yükleyip yeniden başlat dedim sadece bu hard brick olma sevebi twrp den yapmadiğim içinmi arkadaşlar şimdik miu 11 guncellemesi geldide yukluycem ama gene olur diye korkuyom bide saten miu 11 yüklü cihazda niye miu 11 geldi anlamadim ben bu otomatik guncellemeyi nasil kapatirim kendi kendine indirmiş yanlişlikla tiklarim Diye çok korkuyorum cihaz mi 9 t pro
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

archesm

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mesut
Cihazım
Mİ 9T Pro
Konular
618
Ayarlar - Sistem Güncellemeri - Otomatik güncellemeler kısımından, kapatabilirsiniz.
Mıuı11 olabilir, Mevcut sürümünüzü kontrol ediniz, Güvenlik güncellemesi gelmiş görünüyor.
Yeniden başlat yaptığınız da güncellemeyi kurmak için cihazı yeniden başlatacaktır. Yapmak istemiyor iseniz indirmiş olan rom dosyasını klasörden silmeniz yeterli olacaktır.

Oyla:

eksiomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Parfümcü
Konular
5
Cihazın içinden dovnloaded_rom klasörünün içinden indirdiğiniz dosyayı silebilirsiniz.@archesm ustanın açıklamalarına ek olarak belirtmiş olayım

Oyla:

oguzalper06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
mi9tpro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın içinden dovnloaded_rom klasörünün içinden indirdiğiniz dosyayı silebilirsiniz.@archesm ustanın açıklamalarına ek olarak belirtmiş olayım
burdan hangisini silcem silersem telefonum çökermi ? Burdaki dosyalari silmek mantiklimi boş yere hafiza kaplamamasi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlar - Sistem Güncellemeri - Otomatik güncellemeler kısımından, kapatabilirsiniz.
Mıuı11 olabilir, Mevcut sürümünüzü kontrol ediniz, Güvenlik güncellemesi gelmiş görünüyor.
Yeniden başlat yaptığınız da güncellemeyi kurmak için cihazı yeniden başlatacaktır. Yapmak istemiyor iseniz indirmiş olan rom dosyasını klasörden silmeniz yeterli olacaktır.
Sayin hocam cihazim saten miu1 yüklü güvenlik patch geldi yukledim yeniden baslattin twrp ye atti reboot system yaparak cihazı açtım aradan 1 gün sonra cihaz miu11 guncelleme getirdi sorun saten miu 11 kulaniyorum birde twrp li cihazlarda twrpdenmi yapicaz guncellemeleri sürekli

Oyla:

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
burdan hangisini silcem silersem telefonum çökermi ? Burdaki dosyalari silmek mantiklimi boş yere hafiza kaplamamasi için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sayin hocam cihazim saten miu1 yüklü güvenlik patch geldi yukledim yeniden baslattin twrp ye atti reboot system yaparak cihazı açtım aradan 1 gün sonra cihaz miu11 guncelleme getirdi sorun saten miu 11 kulaniyorum birde twrp li cihazlarda twrpdenmi yapicaz guncellemeleri sürekli
Silebilrsiniz hocam. Herhangi bir sıkıntı olmaz

Oyla:
Üst Alt