Diğer Mi 9 T Pro Ekran Süresi Paylaşımı

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Arkadaslar araniza yeni katildim mi9tpro ile. 2 gundur kullaniyorum ortalama ekran suresi fotograftaki gibi. Sizce pili degistirmeli miyim? Miui12.0.2 global kullaniyorum.
Hocam pil değiştirmekten ziyade rom değiştirin bence. Global istiyorsanız 12.0.3 ekran süresi iyiydi , başka MIUI kullanmak istiyorsanız oneos 11.16 sürümünü öneririm, ki bence MIUI'da en iyi ekran süresini veren bu sürüm.Fakat en iyi ekran sürelerini aosp romlarda alırsınız,pixel experience plus,shapeshift,bliss öneririm.Size bu konuda en iyi yardımcı olacak kişi UnlnViTeD hocamdır.

Kadirselimoglu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
9
Hocam pil değiştirmekten ziyade rom değiştirin bence. Global istiyorsanız 12.0.3 ekran süresi iyiydi , başka MIUI kullanmak istiyorsanız oneos 11.16 sürümünü öneririm, ki bence MIUI'da en iyi ekran süresini veren bu sürüm.Fakat en iyi ekran sürelerini aosp romlarda alırsınız,pixel experience plus,shapeshift,bliss öneririm.Size bu konuda en iyi yardımcı olacak kişi UnlnViTeD hocamdır.
otomatik güncelleme ile 14.0.4 e güncelledi cihaz. Dediginiz romlar benim cidden hiç hoşuma gitmiyor görüntü arayüz olarak. onları kullanacağıma 2 kere şarj ederim daha iyi geliyor. Benim demek istediğim miui ile aldığım bu ekran süresi normal midir. Ortalama 6,5-7 saat arası ekran süresi alabiliyorum ve oyun oynamıyorum asla

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Miui 11 eu beta son sürümde bu güzel şarj süresini alıyorum ekstradan bir de hızlı tepkimeler alıyorum miui 12 ye göre.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-02-04-21-28-59-465_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2021-02-04-21-28-59-465_com.miui.securitycenter.jpg
    104,4 KB · Görüntüleme: 55

mkaradag

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi 5s
Konular
4
Miui 11 eu beta son sürümde bu güzel şarj süresini alıyorum ekstradan bir de hızlı tepkimeler alıyorum miui 12 ye göre.
Global 10.3.3.0 veya EEA 10.3.4.0 sürümlerine geçmeni tavsiye ederim. Hem çok daha uzun ekran süreleri hem de stabilite alırsın.

Nescafe656

Mevlüt
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlüt
Cihazım
S24 Ultra
Meslek
Kombi Tamiri
Konular
72
Mi 9 T pro kullanırken en uzun süreli ve keyifli kullandığım rom revos 20.1.31 idi. Hey gidi günler smirk~~

Mondreas

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
poco x3
Konular
4
arkadaşlar bi bende mi sıkıntı var millet miui 11 de 8 saat ekran süresi alıyor ben miui 10 ,11 ve 12 de 5 saati çıkamıyorum acaba batarya mı sıkıntılı 8 aylık tel

maverick34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
4
arkadaşlar bi bende mi sıkıntı var millet miui 11 de 8 saat ekran süresi alıyor ben miui 10 ,11 ve 12 de 5 saati çıkamıyorum acaba batarya mı sıkıntılı 8 aylık tel
Global rom'da full oyun oynadığım zaman 4 saat ekran süresi alıyorum. Youtube, facebook vb falan yani oyun hariç kullanımda 6 - 7 saate kadar ekran süresi alabiliyorum .

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
otomatik güncelleme ile 14.0.4 e güncelledi cihaz. Dediginiz romlar benim cidden hiç hoşuma gitmiyor görüntü arayüz olarak. onları kullanacağıma 2 kere şarj ederim daha iyi geliyor. Benim demek istediğim miui ile aldığım bu ekran süresi normal midir. Ortalama 6,5-7 saat arası ekran süresi alabiliyorum ve oyun oynamıyorum asla
Hocam güncel olarak oneos'u öneririm en iyi ekran süresi veren o bir de MIUI istiyorsunuz madem tam sizlik.(12.5) sürümünü önermem arayüz filan çok kasıyor.Yeniliğe ihtiyacım yok diyorsanız yukarıda arkadaşın yazdığı gibi global 10.3.3'ü kullanabilirsiniz çok stabil rom aosp gibi akıcı hattaha aospta alamadığım ekran sürelerini 10.3.3 de alıyordum.

savioranqel68

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugurcan
Cihazım
Mi 9T PRO
Meslek
Sağlık Teknikeri
Konular
42
Arkadaslar araniza yeni katildim mi9tpro ile. 2 gundur kullaniyorum ortalama ekran suresi fotograftaki gibi. Sizce pili degistirmeli miyim? Miui12.0.2 global kullaniyorum.
Kanser olmaya hoş geldin :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam güncel olarak oneos'u öneririm en iyi ekran süresi veren o bir de MIUI istiyorsunuz madem tam sizlik.(12.5) sürümünü önermem arayüz filan çok kasıyor.Yeniliğe ihtiyacım yok diyorsanız yukarıda arkadaşın yazdığı gibi global 10.3.3'ü kullanabilirsiniz çok stabil rom aosp gibi akıcı hattaha aospta alamadığım ekran sürelerini 10.3.3 de alıyordum.
Hocam 10.3.3 de nasıl iyi ekran süresi alıyorsunuz ? Ben şahsen 2 hafta kullandım kanser etti beni android pil kullanımını bı turlu düşüremiyorum. Sürekli sorun sıkıntı

Üst Alt