- Adım
- Talha
- Cihazım
- K20 Pro
- Konular
- 51
Hocam sizin önerdiğiniz romları tek tek deneyeceğim, 2 gündür crdroid romdayım şuanlık ekran süresi düşük çıkıyor bir kaç döngü yapayım kesin sonuç verecektir. Bir de hocam bu aralar fazla uygulama yüklü kullanıyorum cihazı onunda etkisi vardır elbet ama sık kullanmadığım sürece niye bu kadar şarj emiyor anlamıyorum. Cihazda 3-4 uygulama yüklüyken çoğu romda şarj çok iyi dayanıyor ama böyle kullanmakta biraz can sıkıyor.Bunun çözümü yok mudur? Muhtemelen önerdiğiniz romlarda bende düşük ekran süresi verecektir. Bir de çok şey sordum kusura bakmayın, magisk bana nedense fazla şarj yiyor gibi geliyor etkisi var mıdır? Kullandığım modüller;ios 14.2 emoji,anx camera module birde 48mp modulü.Hocam bir çok durum etki edebilir. Mesela bendeki cihaz K20 Pro vendor olarak 12.0.5.0 kullanıyorum, GApps olarak BitGApps, GSM Operatör olarak Turkcell, Google servislerinin çoğunu kullanmıyorum, oyun hiç yok. Bu şekilde kullanımlarıma istinaden üst mesajdaki sıralamayı yapmıştım.
Sizin kullanımlarınıza crDroid EOL daha verimli olabilir. Deneyimleyip en uygununu tespit etmek lazım. Tavsiyem rom denerken en azından bir hafta on gün arası kullanımdan sonra değerlendirmenizdir.