Teşekkürler hayırlı akşamlar dilerimChatin1907 Bliss rom'u deneyimlemediğim için kıyaslama yapamayacağım malesef.
firmware olarak hangisini kullandınız hocam link atar mısınız?Hem stabilite açısından,hem de pil açısından kullandığım en iyi rom diyebilirim..
firmware olarak hangisini kullandınız hocam link atar mısınız?
Hocam merhaba ikinci şarj döngüsü ve şarj süresini görselde iletiyorum. Sanki biraz daha iyi gibi. Tüm gün wifi açık, mobil veri açık, bluetooth açık, gps açık ve oyun da oynadım.Hocam aynen repair kaynaklı olabilir.
ShapeShiftOS'u kurup telefon boştayken özellikle gece uyumadan şarj yüzdesini sabah uyandığınızdaki yüzdeyle karşılaştıralım ve genel pil dayanma sürelerini gözden geçirelim bir kaç şarj döngüsünden sonrada tekrar bu konuyu konuşalım, olur mu?
Hocam uzun kullanımlarda(bir kaç haftalık) en yüksek aldığım değerlere ve romların güncel sürümlerine göre sıralama yapacak olursamUnlnViTeD hocam ekran süreleri attığınız aosp romlar gerçekten çok iyi sonuçlar vermiş. Sizden bir ricam var en yüksek ekran süresi,bekleme süresi alacağım aosp rom önerir misiniz? Biliyorum bu kullanımdan kullanıma bazı faktörlerden değişen bir durum fakat önerinize açığım. (Oyun oynamıyorum,youtube,whatsapp,instagram gibi sosyal uygulamaları kullanıyorum)
Hocam denemeden önce mevcut romu bir kaç gün daha kullanmanızı tavsiye ederim. Hem romun bütün durumları hakkında fikir sahibi olursunuz hemde tam ölçüm sağlayabilirsiniz.Hocam merhaba ikinci şarj döngüsü ve şarj süresini görselde iletiyorum. Sanki biraz daha iyi gibi. Tüm gün wifi açık, mobil veri açık, bluetooth açık, gps açık ve oyun da oynadım.
Buna ek olarak bir de crdroid deneyeceğim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Crdoid de deniyorum şimdi bu rom da bana çok sıcak geldi. Batarya süresi de beni arkadaşın belirttiği gibi şaşırttı. Ancak belirtmek isterim ki ShapeShift romunda vendor olarak global 12.0.2 sürümünü kullandım şu an da ise global 12.0.3 sürümünü kullanıyorum. Batarya süresi şu an bile beni mutlu etti. Vendor etkisi olabilir mi bilemedim.Hocam uzun kullanımlarda(bir kaç haftalık) en yüksek aldığım değerlere ve romların güncel sürümlerine göre sıralama yapacak olursam
>>ShapeShift
>>Bliss
>>Resurrection Remix >>crDroid
Hocam denemeden önce mevcut romu bir kaç gün daha kullanmanızı tavsiye ederim. Hem romun bütün durumları hakkında fikir sahibi olursunuz hemde tam ölçüm sağlayabilirsiniz.
Bütün bağlantılar sürekli açıkken + oyun da olup hiç bir romda test yapma şansım olmadı. Sizi tüm gün boyunca şarj aletinden uzak tutmuş. Grafiğe göre derin uykuda başarılı. Önceki kullanım senaryonunuzda aldığınız değerlerle karşılaştıracak olursak bu defaki senaryoya göre değerler aslında baya iyi.
Hocam bir çok durum etki edebilir. Mesela bendeki cihaz K20 Pro vendor olarak 12.0.5.0 kullanıyorum, GApps olarak BitGApps, GSM Operatör olarak Turkcell, Google servislerinin çoğunu kullanmıyorum, oyun hiç yok. Bu şekilde kullanımlarıma istinaden üst mesajdaki sıralamayı yapmıştım.Hocam Crdoid de deniyorum şimdi bu rom da bana çok sıcak geldi. Batarya süresi de beni arkadaşın belirttiği gibi şaşırttı. Ancak belirtmek isterim ki ShapeShift romunda vendor olarak global 12.0.2 sürümünü kullandım şu an da ise global 12.0.3 sürümünü kullanıyorum. Batarya süresi şu an bile beni mutlu etti. Vendor etkisi olabilir mi bilemedim.
Crdoid romunu bir kaç şarj döngüsü kullandıktan sonra yeniden bilgi vereceğim.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi