- Adım
- yagami
- Cihazım
- Redmi k60
- Meslek
- Gizli Youtuber
- Konular
- 3
pahalı gibiArkadaşlar mi9T pro 6/128 kapalı kutu kırmızı 3.300 tl sizce nasıl
pahalı gibiArkadaşlar mi9T pro 6/128 kapalı kutu kırmızı 3.300 tl sizce nasıl
bugün alıyorum 2.900 tlpahalı gibi
bugün alıyorum 2.900 tl
aldım buğün hayırlısı olsun memmunum cihazdan sağolunhocam k30 pro sunu alın bin tl daha katın bence
Merhaba güncel kullanım geçmişi ile birlikte, kullandığınız romun detaylarına nasıl ulaşabilirim bende 6 saat falan alıyorum oyun yokMasikX 11.3 + Candy Kernel 6.2 ile aldığım değerler çok iyi gibi... 33 Saat pil dayanma, 10 saat ekran süresi.
WiFi hiç kullanmadım. İlk defa Candy 6.2 kurup denedim, kullanım senaryoma göre sonuç muhteşem.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba Hocam, Artık MIUI tabanlı rom pek kullanmıyorum. Oyun oynamıyorsanız MasikX 11.3 ile daha iyi süreler alabilirsiniz. Denemek isterseniz,Merhaba güncel kullanım geçmişi ile birlikte, kullandığınız romun detaylarına nasıl ulaşabilirim bende 6 saat falan alıyorum oyun yok
Teşekkür ederim müsait bir zamanda deneyeceğimMerhaba Hocam, Artık MIUI tabanlı rom pek kullanmıyorum. Oyun oynamıyorsanız MasikX 11.3 ile daha iyi süreler alabilirsiniz. Denemek isterseniz,
Rom
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kernel
Hocam bu kerneli kurmadan önce herhangi bir yedek falan almak gerekiyor mu birde kernelin içeriği nedir kernelsiz yüklenmez mi bu rom ?Merhaba Hocam, Artık MIUI tabanlı rom pek kullanmıyorum. Oyun oynamıyorsanız MasikX 11.3 ile daha iyi süreler alabilirsiniz. Denemek isterseniz,
Rom
Kernel
hocam kernel için yanıtınızı bekliyorum.Merhaba Hocam, Artık MIUI tabanlı rom pek kullanmıyorum. Oyun oynamıyorsanız MasikX 11.3 ile daha iyi süreler alabilirsiniz. Denemek isterseniz,
Rom
Kernel