Bazı rom uğraşları sonrasında tekrardan Miui 10.3.4 Globale döndüm ve eski pil süreme ulaştım. Miui 11 bu konuda cidden işkenceymiş.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kullanımımda hiçbir değişiklik yapmadım orta ve biraz üstü parlaklıkta her gün aynı oyunları oynuyorum benzer sürelerde. Miui 11 olsa benzer koşullarda şarjım %10 altına inmişti. Farklı farklı oyunlar ve toplamda 4 saat oyun süresi ile 6 buçuk saat ekran süresi aldım ve şarjım daha %29. Bir haftadır aynı süreleri alıyorum bugün ekran görüntüsü alayım dedim ve sonuçlar bunlar. %29 ile daha oyun oynayarak en azından 8 saat ekran süresi alırdım. Miui 11'de hiçbir oyun oynamadan telefonu yormayan işlerde dahi 8 saati zor göremiyordum.
Evet arkadaşlar gün karşılaştırma günüdür.
Miui 11 Masik x v11.3 kullanıyorum.
Fark ettim ki eski gönderimde olan koşulların neredeyse aynısıyla oyun oynamışım Miui 11 ile.
Miui 11 Masik 11.3 ile Toplamda 4 saat oyun oynamışım ve 6.30 saat ekran sürem var. Kalan şarj ise %18.
Önceki mesajımda ise Miui 10.3.4 ile Toplamda 4 saat oyun oynamışım. 6.30 saat ekran süresi ile kalan şarj %29.
Genelde oyunları hep sabit %60-70 arası parlaklıkta oynarım ve 4.5G mobil veri ile geri kalan her şey kapalı olarak oynarım.
Aradaki fark ortada Miui 10 toplamda %10 oranında daha iyi bataryaya sahip.
Ayrıca bugün aldığım ekran süresini Miui 11'de yarın alacağımın bir garantisi yok. Çok erken şişen bir sürüm. Miui 10'u ise bu süreler ile 2-3 ay arası kullanmıştım.
Umarım birilerine fikir olarak yardımcı olabilmişimdir. İyi forumlar.