- Adım
- Burhan
- Cihazım
- Redmi Note 4
- Meslek
- Parfümcü
- Konular
- 5
Kernel 6.0 ken donma vardı.6.1 ile sıfır bug.Bu rom kurdum bildirim çubuğu ara sıra donuyor. %40 şarj ile 5 saat 15dk ekran süresi aldım ilk günden tavsiye ederim.
6.1 kullanıyorum hocamKernel 6.0 ken donma vardı.6.1 ile sıfır bug.
Fevkalade hocam.MiuiMix Special Edition+6.1 Candy Kernel ve forumdaki arkadaşların gereksiz servisler ile uygulamaların kaldırılmasıyla ilgili bilgilerden derleyip yaptığım son haliyle değerler böyle.
Not: Wifi hiç kullanmadım
Eyvallah hocam sizlerinde vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda bu seviyeye getirebildim, birkere daha teşekkürler siz ve sizin gibi arkadaşlara; vakit gibi en değerli bir kavramı paylaşımlarıza ayırdığınız için...Fevkalade hocam.
ustad çok iyi gidiyor şarjın genelde eea global rom dan memnunlar forumdan okuduklarıma ve hocaların deyimi ileSon guncelemedeki sarj süresi iyileşmiş gibi duruyor. Eea 11.0.6.0 rom. 2gunde bir sarj ediyorum. Geceleri kapanmaya programli oldugu icin (8 saat) son sarj zamanı 1gun gosteriyor. Oyun yok, sadece sosyal medya ve YouTube..
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir