Hocam selamlar biraz geç bir yanıt olacak ama belki işinize yarar. Pil konusu malumunuz oldukça kişisel bir durum olmakla birlikte kullanıcılar Ricedroid official,voltage os,cherish os batarya anlamında genelde memnunlar. En iyi seçenek ilgili telegram sayfalarından ekran görüntülerini inceleyip(çoğu birbirine benzese de) hoşunuza giden bir romu denemeniz. Belki romdaki bir özellik sizin için yarım saat fazla şarjdan daha önemli olacak.Android 12 için en iyi ekran süresi şuan hangi romda?
Risk alıp a13 5.2 sürümünü yüklemeyi düşünüyorum ama bu değerler karşısında aklım çeliniyor hocamPixel extended a12.1(11.08.2022)
Hücresel wifi yarı yarıya,oyun yok,BT/konum gerekli olduğunda açıldı,ekran parlaklığı manuel gündüz dışarıda %90,içeride %50 civarında kullanıldı.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam bence de 5.2 kurun benzer değerler alacağınıza eminim.englezos kernel iyi iş çıkarıyor.yalnız gerçek ekran süresini değerlendirmede evvel romun oturması için birkaç şarj döngüsü müsaade edin.Risk alıp a13 5.2 sürümünü yüklemeyi düşünüyorum ama bu değerler karşısında aklım çeliniyor hocam
Öyle yapacak gibiyim fkm görüntüsünü atamıyorum çünkü sıfırlamamış değerlerini,ekran sürem bu şekilde,can çekişiyor gibiyim zaten,5.2 yi kurup yeni bataryayı da taktırıp yola birkaç yıl daha devam edeceğim,ama şu anki durum içler acısı görebildiğiniz üzereHocam bence de 5.2 kurun benzer değerler alacağınıza eminim.englezos kernel iyi iş çıkarıyor.yalnız gerçek ekran süresini değerlendirmede evvel romun oturması için birkaç şarj döngüsü müsaade edin.
Hocam MIUI tabanlı romlarda ben de 5 saat civarında ekran süresi alıyordum sanırım,ama sizin batarya da sıkıntılı dediğiniz gibi. romu yüklerseniz şayet deneyiminizi paylaşmanızı rica ederim.Öyle yapacak gibiyim fkm görüntüsünü atamıyorum çünkü sıfırlamamış değerlerini,ekran sürem bu şekilde,can çekişiyor gibiyim zaten,5.2 yi kurup yeni bataryayı da taktırıp yola birkaç yıl daha devam edeceğim,ama şu anki durum içler acısı görebildiğiniz üzere
Elbette, desteğiniz için teşekkür ederim romla alâkalı bir feedback yapacağım kurulumdan sonraHocam MIUI tabanlı romlarda ben de 5 saat civarında ekran süresi alıyordum sanırım,ama sizin batarya da sıkıntılı dediğiniz gibi. romu yüklerseniz şayet deneyiminizi paylaşmanızı rica ederim.
Enceypted romdan geliyorsanız format data yapmaniz gerekiyor,dolayısıyla tüm verilerinizi yedeklemeniz gerekir. Ardından orangefox official son sürümü yükleyin hocam.süvari2019 hocam şu an oneos kullanıyorum, encrypted olarak kurulum yapmışım yaklaşık 2 sene önce, pixel extended kurarken ekstra farklı bir kurulum şeması izlemem gerekli mi decrypted olduğundan d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Elbette, desteğiniz için teşekkür ederim romla alâkalı bir feedback yapacağım kurulumdan sonra