- Adım
- Kaya
- Cihazım
- Mi 9t pro
- Konular
- 5
kemalbelen, konusu mevcut hocam oradan linklere ulaşabilirsiniz. Son sürüm 26 temmuz yüklü bende.
hocam bende o roma geçmeyi düşünüyorum, oyun performansi nasıl acaba ? ve şu anki sürümde herhangi bir bug var mı ? eğer bildiğiniz daha stabil bir sürüm varsa benimle paylaşabilir misiniz acabakemalbelen, konusu mevcut hocam oradan linklere ulaşabilirsiniz. Son sürüm 26 temmuz yüklü bende.
şuan global kullanıyorum ama mecburiyetten dolayı eu rom yükledim fakat kasmalar var, oxygen os yukleyecektim (eski telefonlarimda vazgecilmez romum) fakat bu telefonda çok fazla hatasi varmış (parmak izi, ön kamera gibi) artik neredeyse bıktım telefonu sade kullanmayı seven birisi değilim, eğer tavsiye ediyorsanız en yakin zamanda geçmeyi düşünüyorum.FRkan, hocam son sürüm bendeki. Zaten bizim cihazlar için yalnızca haftalık beta versiyonu mevcut.romda herhangi bir bugla karşılaşmadım. Bu arada benim bu kullanım senaryom çok ekstrem oldu. Youtube vs izlerseniz şarj bildiğin bitmiyor. Ancak normalde 7-8 saat gidecektir diye düşünüyorum. Oyun konusunda birşey diyemem. Benim denediğim miui tabanlı romlar arasındaki en iyisi şuan.
hocam rom degismekten bıktım o yüzden bende sizin tecrübenizden faydalanmak istedim, bide one os deneyelim madem yakın zamanda kuruyorum, suanki rom sürümünuz kac acaba ?FRkan, hocam ben geçen hafta birkaç rom deneyeyim dedim. Oxygen os, miuimix beta, eu son sürüm denedim. En son oneos a geri döndüm. Ben bu romlardan en çok oneos u stabil buldum. Yine de kendinizin tecrübe etmesi yerinde olacaktır. Romu kurarsanız ilgili konu başlığından düşüncelerinizi bekliyoruz.
hocam özür dilerim sizi çok fazla meşgul edip yoruyorum fakat bir sorum daha olacaktı izninizle ben rom hakkında birkaç ekran görüntüsü ve video gördüm arama,mesaj uygulamaları google uygulamaları gibi gözüküyordu ama uygulama içini görmedim videolarda da göstermediler. fakat ben sitesinde açıklamaları okuduğumda global miui arama ve mesajlasma uygulamalari yazıyordu, acaba bilgi verebilir misiniz? sizi yormamak için konuların yorumlarına baktim fakat kimse bahsetmemişFRkan, inşallah memnun kalırsınız hocam, son sürüm 21.7.26 (26 temmuz) yüklü bende.