MIUI 12 Mi 9 SE - xiaomi.eu MIUI 12 21.01.20 Beta Rom

darkwatch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gündüz Özer
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
herkese kolay gelsin.miroom beta kullanıyordum.dün akşam yükleme yaptım twrp moduna attı.tekrar denedim aynı eski roma da dönemiyorum twrp ekranına dönüp duruyor.nasıl düzletebilirim yardımcı olabilecek varmı şimdiden teşekkürler

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
herkese kolay gelsin.miroom beta kullanıyordum.dün akşam yükleme yaptım twrp moduna attı.tekrar denedim aynı eski roma da dönemiyorum twrp ekranına dönüp duruyor.nasıl düzletebilirim yardımcı olabilecek varmı şimdiden teşekkürler

Romu kurduktan sonra twrp ekranına atıyorsa(sürekli), fastboot ile global romu atıçaksınız. Sonra twrp'yi yükliceksiniz. Dalvik,cache,data bunları silip twrp'yi tekrar başlatın. Romu cihaza atın eğer bilgisayarda dahili depolama gözükmüyorsa, twrp den dahili depolamayı formatlayıp, twrp'yi tekrar başlatın. Romu atıp, flashlayın.

darkwatch

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gündüz Özer
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
fastboot ekranı gelmiyor twrp de kalıyor nasıl yapacam.reboot ekranından system recovery bootloader power off.neyi tıklasam twrp ye atıyor.kapat diyorum twrp açıyor.

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Ses kısma + güç tuşuna basılı tutarak bootloaderı deneyebilir misiniz?

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
fastboot ekranı gelmiyor twrp de kalıyor nasıl yapacam.reboot ekranından system recovery bootloader power off.neyi tıklasam twrp ye atıyor.kapat diyorum twrp açıyor.
Twrp ekranından 4 wipe sonrası format data yapıp reboot recovery yapın daha sonra bilgisayardan telefona rom dosyasını atın. İnstall kısmından rom dosyasını yükleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yaptınız merak ettim
Bildirim erişim kısmında izin verirken sorun olmuyor ama bazen ekrana security durdu diye uyarı çıkıyor.

CAPİTAL

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Molly
Cihazım
9TPRo
Konular
26
Mi9 se miu 12 güncellemesi sıfır kasma ve hata bulamadım. Animasyon duvar kağıtlarıda mükemmel çalışıyor. Kasma yada farklı hata alanlar romu sıfırdan kurmadıkları için hata alıyorlar.. Miu 11 eski sürüm üzerine kuranlara tavsiye romu açıldıktan sonra aynı romu tekrar kurmaları gerekli ve hatasız kullanacaklar.sıfır hata
Şu konumdaki hataların hiçbirini mi yaşamıyorsunuz?

kemalozturk

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 12 Lite
Konular
0
Twrp ekranından 4 wipe sonrası format data yapıp reboot recovery yapın daha sonra bilgisayardan telefona rom dosyasını atın. İnstall kısmından rom dosyasını yükleyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bildirim erişim kısmında izin verirken sorun olmuyor ama bazen ekrana security durdu diye uyarı çıkıyor.

Hocam miroom'dan eu'ya 4wipe ile geçerken sürekli twrpye atıyor. (Orangefox kullanıyorum.)

Ben sorunu 3wipe(dalvik,cache,data) yaparak çözdüm. Ama ondan önce global'i fastboot ile kurdum.

Benim tavsiyem 3wipe yapması system'i formatlayınca sorun oluyor.

ibrahimiyice

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
38
Hocam miroom'dan eu'ya 4wipe ile geçerken sürekli twrpye atıyor. (Orangefox kullanıyorum.)

Ben sorunu 3wipe(dalvik,cache,data) yaparak çözdüm. Ama ondan önce global'i fastboot ile kurdum.

Benim tavsiyem 3wipe yapması system'i formatlayınca sorun oluyor.
Birden fazla çözüm olabilir hocam. Teşekkür ederim yanıtlarınız için.

Msamilcan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi Mi9 SE
Meslek
Mühendis
Konular
3
Sorunsuz bir şekilde kurulumu tamamladım ve şimdiye kadar animasyonların kasması dışında bir problem yaşamadım. Arayüz mükemmel olmuş. Tam sevdiğim o aradığım sade şıklık. Enfes..

Üst Alt